Rasmira RaceShop on offroad moottoripyörien erikoisliike.  Liike aukesi Lohjalle pidemmän ajan mietinnän jälkeen.  Maanantaina 18.3. avattiin ovet ensimmäisen kerran. Nettisivut ja verkkokauppa ovat vielä tulossa liikkeen markkinointiin ja nyt liike on avoinna ollaan maanantaisin ja keskiviikkoisin kello 10-18, sekä tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin kello 10-17, muina aikoina sopimuksen mukaan.

Kysyimme yrittäjiltä, mistä lähti idea, ja keitä on Rasmiran takana?

– Todettiin, että alueella ei ole kunnollista offroad pyöriin keskittyvää liikettä. Ja kun oma harrastus sopii kohdalleen, ja sopiva liiketilakin tuli saataville, oli nyt aika tehdä jotain todellista, ja avata oma erikoisliike, kertovat Jari ja Miska Kumaja.

Miska itse mm. aloitti crossin ajamisen 6-vuotiaana vuonna 2004. Sittemmin hän on ajanut kilpaa vuodesta 2009 lähtien ja alkusykäys lajiin tuli isä Jarilta.

Liikkeen tuotteet ovat luonnollisesti offroad moottoripyöräilyn maailmasta. Pyöräpuolella myynnissä ovat Fantic ja TM merkkien pyöriä, jotka edustavat italialaista laatua. Ajovaruste ja tarvikevalikoima koostuu pitkälti isojen eurooppalaisten toimittajien, mm. Bihr, Parts Europe ja Knobby, tuotevalikoimasta. Ajovarustevalikoima kattaa motocrossin/enduron tarpeet sekä myös varusteet kadulle ja maastopyöräilyyn.

– Moottoripyörien lisäksi meillä on valikoimassa myös Fantic sähköpolkupyörät. Tarvike ja tuotemyynnin lisäksi meiltä löytyy myös varaosat kaikkiin merkkeihin, kertoo Miska ja toivottaa kiinnostuneet käymään liikkeessä Sauvonrinne 19H, Lohjalla (puhelin 0442417543).

– Pitkä oma harrastus- ja ajokokemus antaa mahdollisuuden myös neuvoa nuoria aloittelijoita sekä aikuisiällä aloittaneita, joten kaikkea voi aina kysyä ja yritämme parhaan mukaan vastailla, vinkkaa Miska.

Viralliset avajaiset lauantaina 13.4.2024, jolloin liike on avoinna kello 11-15. Liikkeen tekemisiä voi seurata Instagramissa @rasmiraraceshop.