Lohjan kaupunki esittäytyy tonttien ja Lohjan Asuntomessujen 2021 ennakkoinfon kanssa Oma Koti -messuilla Helsingin Messukeskuksessa 12.−15.4.2018.

Kyseessä on merkittävä näkyvyys, kävijöitä odotetaan neljän päivän aikana jopa 40 000. Toimenpiteellä pyritään vauhdittamaan tonttikauppaa, lisäämään Lohjan kaupungin ja asuntomessujen 2021 tunnettuutta sekä tuomaan esille upeaa järvimaisemaa. Messuosasto tekee myös tutuksi Lohjan uutta ilmettä.

Tällä hetkellä menevät parhaiten kaupaksi Lohjan kaupunkialueen omakotitontit. Kaupungilla on hyvä tonttivaranto mm. Haikarissa, Virkkalassa, Jönsbölessä, Maksjoella, Sammatissa, Karjalohjalla, Saukkolassa, Nummella ja Pusulassa.

Sammatin tontit sijaitsevat kauniissa mäntymetsämaisemassa melko lähellä peruspalveluja ja hyvän moottoritieyhteyden ulottuvissa. Kaava mahdollistaa erityyppisten talomallien rakentamisen. Karjalohjan tontit ovat kauniissa maalaismiljöössä. Ne mahdollistavat väljän asumisen maaseudun rauhassa, mukavien liikenneyhteyksien päässä.

Ostajat ovat tällä hetkellä kiinnostuneita rakentamaan yksikerroksia, alle 160 neliöisiä taloja.Tähän toiveeseen kaupunki pyrkii vastaamaan.

Tänä vuonna omakotitontteja on varattu 4 kpl. Kaupungin tontit ovat sekä myytäviä että vuokrattavia. Lohjan hintataso suhteessa naapurikuntiin on kohtuullinen. Joissakin kunnissa on kokeiltu tarjouskauppaa, mutta Lohjalla tähän ei olla toistaiseksi ryhdytty. Hintakilpailun sijasta pyritään vastaamaan ostajien tarpeisiin ja panostamaan hyvään palveluun.

Tervetuloa tutustumaan Lohjan laajaan tonttitarjontaan uuden karttapalvelun kautta https://karttapalvelu.lohja.fi .

Katso lisää uusilta kotisivuilta osoitteesta www.lohja.fi