Valtioneuvosto on jatkanut Suomessa vallitsevaa poikkeuslain kestoa 13.5.2020 saakka. Tästä johtuen myös Lohjan Museon näyttelyt pysyvät suljettuna poikkeuslain voimassaoloajan. Museo palvelee asiakkaita puhelimitse numerosta 019-369 4204 maanantaista perjantaihin klo 9-15, sekä sähköpostilla museo@lohja.fi. Tällä hetkellä emme pysty vastaanottamaan esinelahjoituksia.

Museo dokumentoi koronakriisin vaikutuksia lohjalaisiin

Elämme historiallisia aikoja. Millaisia vaikutuksia koronaviruskriisillä on sinun arkeesi? Tiedot koronakriisin vaikutuksista lohjalaisten elämään auttavat tulevaisuuden historiantutkijoita työssään. Auta Lohjan Museota tärkeässä dokumentointityössä ja lähetä postia, voit lähettää myös kuvia. Meille voi lähettää viestejä Facebookissa (Facebook.com/Lohjanmuseo) tai sähköpostilla museo@lohja.fi. Mikäli lähetät sähköpostilla, merkitse saako viestiäsi käyttää tulevaisuudessa tutkimustyöhön ja näyttelyihin. Jos haluat, että viestisi tallennetaan nimettömänä, merkitse silloin siitä tieto. Mikäli lähetät kuvia, merkitse viestiisi, että kuviasi saa käyttää tulevaisuudessa näyttelyissä tai julkaisuissa.

Lohjan Museon tehtävänä on kerätä ja tallentaa paikallista kulttuuriperintöä ja nykypäivän ilmiöitä Lohjan alueella. Tiedot tallennetaan museon arkistoihin tulevaisuuden tutkimus- ja näyttelykäyttöä varten. Tietojen tallentamisessa noudatetaan museoalan eettisiä sääntöjä, yleisiä tutkimuseettisiä ohjeita ja tietosuojalakia. Kiitos avustasi!

Lohjan Museo, Rovastinkatu 1, 08100 Lohja

019-369 4204, museo@lohja.fi, www.lohja.fi/museo

Tsemppiterveiset lohjalaiseen tyyliin. (Kuva: Lohjan Museo)