Lohjansaaren kesätori ja kahvio ovat avoinna 27.6.–29.8. lauantaisin klo 10–13 välillä Lohjansaaren seurantalon pihamaalla (Pietiläntie 2). Myynnissä on mm. puutarhojen tuotteita, leivonnaisia, kirppistavaraa, kirjoja, kukkia ja lippuja kesän konsertteihin. Valikoimat vaihtelevat sesongin ja myyjien mukaan. Muutama vakiomyyjä on lähes aina paikalla, mutta uudetkin myyjät ovat tervetulleita. Oma pöytä olisi hyvä olla mukana, paikkamaksu, joka sisältää kupillisen kahvia, on 5 €. Tervetuloa ostoksille, kohtaamaan tuttuja ja tutustumaan uusiin ihmisiin.

Perjantaina 17.7. klo 18 ja 20 Pauli Hanhiniemi & Ystävät esiintyvät Lohjansaaren seurantalolla: Pauli Hanhiniemi (laulu ja kitara), Veera Railio (viulu ja laulu), Maija Ruuskanen (piano ja laulu) ja Ville Rauhala (kontrabasso ja laulu). Kyseessä on erityisen herkkä ja akustinen kesän erikoiskeikka spesiaalilla kokoonpanolla.

Keskiviikkona 22.7 klo 19 konsertoi Trio Kaiho. Kaija Kärkinen (laulu), Veera Railio (laulu/viulu) sekä Antti Korhonen (kitara/laulu). Luvassa on tunnelmallista elävää musiikkia. Toivoa, lohtua, iloa, oikeutta purkaa kaipaustaan elävän musiikin äärellä. Rakastettuja suomalaisen kevyen musiikin klassikoita kuudelta vuosikymmeneltä mm. Hectorilta, Juicelta, Toivo Kärjeltä ja Tapio Rautavaaralta.

Lauantaina 25.7. klo 10–14 pidetään Lohjan Saaristo -päivä kesätorineen yhteistyössä paikallisten yrittäjien kanssa. Ohjelmassa: lohikeittolounas, kirjakoppikilpailun tulosten julkistaminen, Fruticetum avoinna ja lapsille ohjelmaa.

Lauantaina 29.8 klo 10–13 pidetään sadonkorjuutori. Maisteltavissa, ihasteltavissa ja ostettavissa on kesän säistä ja tilanteesta riippuen erilaisia puutarhojen ja metsien tuotteita ja niistä valmistettuja jalosteita.

Lisätietoja Lohjan Saaristo -seuran verkkosivuilta sekä, Facebookista ja Lohjan Saaristo-lehdestä. Lisätietoja ja lippuvarauksia pirjo.sjogren@lohjansaaristo.fi tai puh. 050 598 7648 sekä tietysti kesätoreilta. Kaikki tilaisuudet järjestetään turvallisesti ja turvavälit huomioiden. Nykyisestä poikkeuksellisesta ajasta johtuen voi muutoksia tulla.

Kesätori kokoaa yhteen vakituiset asukkaat ja mökkiläiset tekemään ostoksia, kahvittelemaan ja vaihtamaan kuulumisia. (Kuva: Leif Lindberg)