Lohjan torin kesäkausi käynnistyy tänä vuonna lauantaina 27.5.2023 klo 7.00–14.00 juhlallisuuksien merkeissä.

Tapahtuman järjestävät yhdessä torikauppiaat ja Lohjan kaupunki. Kesäavajaisissa on tarjolla sekä kiinnostavaa ohjelmaa että monipuolisesti ostosmahdollisuuksia.

Torin tunnelmaan tuovat oman säväyksensä erilaiset tapahtumat, kauniit istutukset sekä torimyyjät, jotka suurella ammattiylpeydellä myyvät tuoreita ja korkealaatuisia tuotteitaan. Tarjolla on muun muassa tuoreita juureksia, metsän sieniä ja marjoja, kukkia ja taimia, sekä tuoretta kalaa.

Avajaistapahtumassa juontajana toimii Lohjalta kotoisin oleva, tunnettu muoti- ja matkailutoimittaja Jaakko Selin. Ohjelma on monipuolinen – päivän aikana esiintyvät muun muassa Länsi-Uudenmaan musiikkiopiston oppilaat, jonka lisäksi luvassa on tanssiesityksiä.

Torimyyjien valikoimasta löytyy laaja kirjo erilaisia herkkuja. Unkan Kaffela tarjoilee suolaisia ja makeita herkkuja, kun taas Sydänvohveli hemmottelee makeannälkäisiä tuoreilla, lämpimillä vohveleilla. Pingviinijäätelö tarjoaa monipuolisen valikoiman kauden jäätelöpalloja, joista jokainen löytää varmasti oman suosikkinsa.

Tämän lisäksi tarjolla on paljon muuta mielenkiintoista myytävää, varmasti jokaiselle löytyy jotakin.

Jos et vielä ehtinyt ilmoittautua ja haluat mukaan myyjäksi niin tilaa on onneksi mukaan haluaville myyjille vielä jäljellä.

Perheen pienimmät on otettu huomioon avajaistapahtumassa. Pingviini viihdyttää lapsia pingviinitanssin tahtiin, joten tapahtuma tarjoaakin viihdettä ja elämyksiä kaikenikäisille.

Lohjan tori on avoinna kesäkauden ajan 1.5.–30.9. tiistaista lauantaihin klo 7.00–14.00. Joidenkin myyjien aukioloajat voivat poiketa näistä.

Lohjan tori sijaitsee kaupungin keskustassa, ja se ympäröidään keskustan kivijalkaliikkeillä, kauppakeskuksilla, kahviloilla ja ravintoloilla. Tori on avoin sekä ammattimaisille myyjille että satunnaisesti myyntiä tekeville.

Kesäkauden aikana torilla järjestetäänkin useita tapahtumia, kuten ”Vain Elämää” -musiikkinäytelmä 3.6, keskiviikkoisin 7.6.–30.8. klo 18.30-20.30 WauDeApples rivitanssiharjoitukset sekä 5.8. klo 19-24 Pehmisten Yö -Lohjan Pingviini Jäätelökioskilla, jossa auringon laskiessa myös hinnat tippuvat samalla.

Lohjan tori herääkin kesäkauteen avajaisten myötä näyttävästi. Paikalle kannattaakin suunnata nauttimaan koko perheen voimin. Tapahtumaan osallistuminen on avoin kaikille kiinnostuneille.