Tänään: 14.07.2024

Toimittaja

Lohjan työttömät työnhakijat kutsutaan hyvän mielen V.I.P tapahtumaan

työ, työllistyminen

Nyt on lohjalaisilla työttömillä työnhakijoilla oiva tilaisuus tutustua alueen työllistymistä edistäviin ohjauspalveluihin, kun Kino Vaakunassa on 19.9. tarjolla sekä alueen ohjauspalveluiden esittelyä, että iloisia aikoja enteilevä Mielensäpahoittaja-elokuva.

Tilaisuus alkaa kello 13.00 alueellisten ohjauspalveluiden esittelyllä. Samalla on tilaisuus keskustella omista työllistymismahdollisuuksista paikalla olevien asiantuntijoiden kanssa. Tilaisuudessa saa tietoa myös työttömien terveystarkastuksesta ja pääsee osallistumaan mm. hyvän mielen arpajaisiin. Tilaisuuden päätteeksi on vielä tarjolla suomalaista viihdettä elokuvan muodossa; Iloisia aikoja, Mielensäpahoittaja.

Tilaisuus on osallistujille ilmainen ja sen järjestävät Apuomena ry:n Taidoilla Töihin -hanke, Kompassi-hanke, Luksian Duuni Agentti ja Novagon Rekrytoimalla hyvinvointia -projekti. Tilaisuudessa ovat mukana myös TE-palvelut ja Lohjan kaupungin työllisyyspalvelut. Paikkoja on rajoitetusti joten sitovat ilmoittautumiset viimeistään 7.9. gunilla.wikberg@apuomena.fi tai kompassi.lohja@gmail.com tai puhelimella 044 554 0720 kello 8.00 – 16.00 välillä. Tilaisuuden toteutuksen mahdollistaa Ykkösakseli.