Kuvassa klinikkaeläinhoitaja Heidi Eriksson ja Väinö- koira.
Kuvassa klinikkaeläinhoitaja Heidi Eriksson ja Väinö- koira.

Virkkalalaiset ovat pitkään saaneet odottaa uutta toimijaa tyhjänä olleisiin eläinklinikan tiloihin. Tänä syksynä odotus päättyy, kun tiloissa aukeaa yksityinen Eläinklinikka Aarre.
Eläinklinikka Aarre on kolmen ajatusmaailmaltaan ja arvoiltaan toisensa löytäneen naisen vuosien varrella syntyneen unelman tulos. Tähän klinikan nimikin osaltaan viittaa.
Heidi Eriksson on tutustunut yhtiökumppaneihinsa kahdeksanvuotisen klinikkaeläinhoitajan työuransa aikana.

Kun aisaparikseen saa eläinlääkärin, jolla on lähes 20 vuoden kokemus pieneläinlääkinnästä ja klinikkaeläinhoitajan, joka samalla on asiakaspalvelun vahva ammattilainen, uskon meidän kolmen vahvuuksien täydentävän hienosti toisiaan. Myös yhteiset työvuodet ovat avainasemassa henkilökunnan saumattomalle yhteistyölle.
Heidin muutettua perheensä kanssa Lohjalle kävi pian ilmi, että seudulla on tarvetta edelleen laajentaa eläinlääkäripalveluiden tarjontaa. Muutaman mutkan kautta löytyi lopulta sopiva toimitila Virkkalan keskustasta entisen Eläinklinikka Tuhatjalan tiloista.
Heidin kertoman mukaan kaikkia kolmea yrittäjää yhdistävät samanlaiset ajatukset klinikasta, johon sekä potilaan että omistajan on hyvä tulla.

Tavoitteenamme on tarjota rauhallinen, kiireetön ja turvallinen ympäristö kaikille asiakkaillemme, myös niille hieman aremmille sekä temperamenttisemmille potilaille.

Lokakuussa aukeaa

Lokakuun alusta alkaen Eläinklinikka Aarre tulee tarjoamaan laadukasta palvelua eläinten perusterveydenhoitoon, kirurgiaan, sisätauteihin sekä hammashoitoihin liittyen.
Eläinklinikka Aarteeseen pääset tutustumaan Virkkalapäivänä lauantaina 19.8. ja henkilökuntaan myös sunnuntaina 20.8. Palotalon koiracruisingissa.
Lokakuun ensimmäisenä sunnuntaina, 1.10., on klinikalla avoimet ovet klo 12- 16 ja maanantaista 2.10. alkaen toivotetaan potilaat omistajineen tervetulleeksi vastaanotolle.

Meille ovat tervetulleita niin koirat, kissat, kanit kuin eksoottisemmatkin eläimet huoliensa kanssa.
Pitkä kokemus antaa mahdollisuudet onnistuneiden hoitopolkujen ja asiakassuhteiden luomiselle. Osaaminen on yhdistelmä tietoa ja vuosien varrella tullutta kokemusta.

Eläinklinikka Aarteen tulo Tammitorille tarkoittaa vuonna 2016 lopettaneen Tuhatjalan tyyppisten eläintenhoitopalveluiden palaamista Virkkalaan ja Lohjalle.

KO