Lukki-kirjastot Lohjalla, Karkkilassa ja Vihdissä kutsuvat Satupolulle! Lähde lapsen kanssa satujen maailmaan, kerää tarroja lukumatkan aikana ja hae lopuksi kirjastosta palkinnoksi pirteä kangaskassi tulevia lainoja varten. Varhaiskasvatuksessa ja esikouluissa voidaan lähteä Satupolulle junan matkassa. Tästä tiedotetaan Lohjan, Karkkilan ja Vihdin varhaiskasvatusyksiköitä erikseen. Satupolun visuaalisen ilmeen ja siellä seikkailevat hahmot on suunnitellut Kaisa Kallio Lohjan kaupunginkirjastosta. Lukki-kirjastojen verkkopalvelusta löytyy Satupolulle lähtijöille kirjasuosituksia. Kirjat ovat ryhmitelty teemoittain. Satupolusta on olemassa myös ruotsinkielinen versio ja vastaavasti ruotsinkielisiä kirjavinkkejä. Kirjalistojen kirjavalinnoissa on painotettu uutuuksia ja hyväksi todettuja klassikkoja ja suosikkeja.

Kirjasuosituksia on laadittu 1–6-vuotiaille lapsille, mutta myös tätä vanhemmat lapset saavat lähteä Satupolulle. Satupolun myötä Lukki-kirjastot haluavat kannustaa perheitä yhdessä lukemiseen. Lue lisää osoitteesta lukki.finna.fi.

Satupolulla halutaan kannustaa perheitä yhdessä lukemiseen. Lukumatkan aikana kerätään tarroja ja palkinnoksi voi hakea kangaskassin tulevia lainoja varten.