Tänään: 13.07.2024

Päätoimittaja

Luontaistuntija Lohjasta tulee AITO hyvän olon kauppa!

auto, hyvinvointi, luontaistuntija

Lohjan Luontaistuntija-myymälän nimi muuttuu syyskuun alussa. Muutos on osa suomalaisen Luontaistuntija-ketjun nimiuudistusta. Uusi nimi on AITO hyvän olon kauppa.

AITO hyvän olon kauppa on 35-vuotias, aidosti kotimainen terveyskauppojen ketju. Paikalliset AITO-kauppiaat ovat itsenäisiä pienyrittäjiä. Myymälät palvelevat asiakkaita jatkossa kuten ennenkin – ainoastaan nimi muuttuu ja kauppojen ulkonäkö uudistuu.

Hyvinvointia aidoista asioista

Nykymaailmassa on väliä, mitä suuhunsa laittaa, iholleen levittää ja millä pyykkinsä pesee. AITO hyvän olon kaupat tarjoavat laajan valikoiman ravintolisiä, vitamiineja, terveysruokaa sekä tuotteita puhtauteen ja kauneuteen.

Omilla valinnoilla voi suuresti vaikuttaa hyvinvointiinsa. AITO-kauppiaille tärkeitä asioita ovat luonnollisuus, vastuullisuus ja turvallisuus. Siksi hyllyiltämme löytyy sekä ihmisen että ympäristön kannalta kestäviä ja hyviä vaihtoehtoja, kuten Aito- ja Viridian -tuotteet, kertoo ketjun toimitusjohtaja Marjut Myllymäki.

Neuvontaa ja palveluja

AITO-kaupoissa asiakas saa neuvoja juuri hänelle sopivien tuotteiden valintaan. Koulutettu ja asiantunteva henkilökunta antaa vinkkejä ravintolisien turvalliseen käyttöön. Monissa myymälöissä on tarjolla myös terveysmittauksia ja hoitoja.

Tervetuloa Lohjan AITO-kauppaan!

Lohjan AITO hyvän olon kauppa palvelee osoitteessa Laurinkatu 34 arkisin klo 10-17.30 ja lauantaisin klo 10-15. Syyskuun kahdella ensimmäisellä viikolla tiedossa on hyviä tarjouksia, tuotearvontaa, terveyspäiviä mm.hiusanalyysi ja vitamiinimittausta, Boho-meikkiopastusta, EtikkaPaja ym..

AITO hyvän olon kauppa (aiemmin: Luontaistuntija) on aidosti suomalainen terveyskauppaketju, joka on perustettu vuonna 1983. Meillä on yli 60 myymälää ympäri Suomea ja laajan valikoiman verkkokauppa. Kaikki myymälät ja verkkokauppa 1.9. alkaen osoitteessa: www.aitokauppa.fi