Länsi-Uudenmaan Urheilijoiden kauden päättäjäisiä juhlitaan Puu-Anttilan juhlasalissa perjantaina 28.10. klo 18.00 alkaen. Tilaisuus on kaikille yleisurheilun ystäville avoin. Aloitamme kahvituksella ja kuvakavalkadilla kuluneesta yleisurheilukaudesta, mutta katsomme myös varhaisempia kuvia LUU:n 30-vuotiselta taipaleelta – onhan juhlavuosi ja puhujana juhlassa LUU:n vuosituhannen vaihteen kestävyysjuoksijasuuruus Tuomo Lehtinen.

Urheilu-urallaan Lehtinen oli kansallista kärkeä kestävyysjuoksijaksikin laajalla kirjolla. Kovia tuloksia ja sijoituksia syntyi matkoilla 1500 metrin juoksusta aina maratoniin saakka. Myös omien kilpailuvuosien jälkeiset työt urheilun saralla ovat olleet moninaiset: valmentajana, Juoksija-lehden päätoimittajana 2012–2014, Joensuun Katajan valmennuspäällikkönä ja sittemmin toiminnanjohtajana – Joensuun Eliittikisojen / GP-kisojen promoottorina ja nyt viimeksi Joensuun Kalevankisojen Tapahtuman johtajana. Eugenen MM-kisojen aikaan saimme nauttia hänen rauhallisesta asiantuntijuudestaan TV-lähetyksen kommentaattorina.

Kauden parhaat urheilulliset saavutukset ja seurahengen ilmentymät palkitaan juhlan lopuksi. 30-vuotisjuhlallisuutena palkitaan myös pitkäaikaisia seura-aktiiveja siitä, että he omalta osaltaan ovat kuljettaneet seuraa eteenpäin ja näin pitäneet yleisurheilun Lohjalla harrastettavissa olevana urheilumuotona.

LUU toivottaa kaikki, niin vanhat kuin nykyiset ja miksei tulevatkin LUUlaiset, mukaan juhlimaan! Juhla kestää noin puolitoista tuntia.

LUU:n porukkaa lähdössä ruotsiottelureissulle reilut parikymmentä vuotta sitten. Kukitettuina Tuomo Lehtinen ja Samuli Vasala.