Tuleva kevät ja kesä ovat täynnä mahdollisuuksia jokaiselle liikkeelle ja yrittäjälle. Kyse on vain siitä, tietävätkö mahdolliset ostajat, mitä teillä on tarjolla, ja mistä teidät löytää? Ykkös-Lohja tarjoaa tähän tarkoitukseen oivan paikallisen media, niin printissä kuin digissä – kattaen näin hyvin koko alueen näkyvyystarpeet tuleville ajoille ja tarpeille.

Mainoskampanja Lohjalle

Meiltä saat printin ja digin yhdestä paikkaa järkevästi hinnoiteltuna – ja mikä parasta, saat myös tarvittaessa mainostesi suunnittelun ja toteutuksen toiveidesi mukaisesti!

Kesän ykkösmedia: Lännen Helmi

Kevät päättyy meillä kesäkuun 1.viikon SUPERLEHTEEN eli yli 55 000 kappaleen Lännen Helmen jakeluun, joka kattaa tälläkin kertaa niin Lohjan, Vihdin kun Karkkilan lisäksi myös Siuntiota, Veikkolaa ja Kirkkonummea – tarvittaessa jakelu nostetaan vielä +5000 kappaletta Kirkkonummen alueelle, mikäli tarvetta sille yrittäjien puolesta ilmaantuu! Lue tästä Lännen Helmen mediakortti.

Kevään ja kesän kampanjat

Mutta Ykkös-Lohja on paljon muutakin kuin vain jaettava viikkolehti printtinä. Ykkös-Lohja tavoittaa joka viikko tuhansittain lukijoita www.ykkoslohja.fi sivuston sekä digitaalisen lehtemme kautta, mutta myös mainostajille on lisätarjontaa: voit laittaa oman mainoksesi näille sivuille ja saat raportin, kuinka monta klikkausta mainoksesi saakaan, tai voit laittaa mainoksenne digijakeluumme, joka kattaa Facebook kanavia paikallisesti: Lohja, Kirkkonummi, Vihti, Karkkila, Hanko ja Helsinki. Mahdollisuutena on laittaa oma digimainos näkyville myös moniin erilaisiin paikallisiin www-sivustoihin Lohjan taloualueella – ja kaikki tämä yhdestä ja samasta paikasta – meiltä! Meiltä saat tarvittaessa myös itse mainoksen teon alusta loppuun saakka!

Käytä mediaa joka toimii

Ykkös-Lohja jaetaan joka viikko yli 33 000 kappaleen painoksena Lohjan alueelle, kattaen hyvin lähes koko Lohjan, myös syrjäkylät – ja on siten todistetusti tuhansia talouksia Lohjalla enemmän tavoittava kuin yksikään toinen printtimedia. Ja ne, jotka eivät halua ottaa vastaan mainosjakelun jakamaa lehteä, voivat lukea lehden täysin maksutta Lehtiluukun palvelun kautta netissä.

Myynti, mediatila lehdessä

Bo Lindqvist p. 044-9835 104bo@ykkoslohja.fi

Kari Oksanen p. 010- 327 4230kari@ykkoslohja.fi (digimarkkinointi)

Pienet tapahtumailmoitukset lehteen verkkopalvelun kautta (25€/kpl) tai myyntiin yhteys isomman mediatilan suhteen.

Työpaikkailmoitus lehteen verkkopalvelun kautta (20€/kpl) tai myyntiin yhteys isomman mediatilan suhteen.

Yksityisten myynti yms ilmoitukset 7€ Ykköstorin kautta verkossa.