Marko Saarela aloittaa K-Supermarket Lempolan kauppiaana 22.5.2022

Toimeen asiakkaita kuuntelemalla

Marko kertoo, että K-Supermarket Lempolaa tullaan kehittämään asiakkaita kuunnellen. ”Panostamme lähituottajien tuotteisiin ja haluamme pysyä ajassa mukana tarjoamalla ajankohtaisia tuotteita.” Verkkokaupan suhteen on suunnitelmat saada palvelut myös Lempolaan.

”Vastuullisuus on tärkeä ja normaali osa kaupan arkea. Kaikessa toiminnassa pyrimme siihen, että hävikkiä tulee mahdollisimman vähän ja loput kierrätetään, jos se on mahdollista”, Marko sanoo. ”Haluamme olla myös osa aluetta ja yhteisöä sekä tarjota lähituottajien tuotteita.”

”Lempolan osaava henkilökunta siirtyy vanhoina työntekijöinä uudelle kauppiaalle ja uusienkin osaajien rekrytointi on jo päällä”, kauppias vinkkaa.

Marko Saarelalla on taustalla yli 10 vuoden ura ravintola-alalla ja kaupan työtä on kohta koossa 15 vuotta. Hän on toiminut erilaisissa tehtävissä Keskossa yhdeksän vuotta ja aloittanut syksyllä 2020 kauppiaana K-Market Siltiksessä.

Vapaa-ajallaan Marko kesäisin pyöräilee ja veneilee. ”Uutena harrastuksena minulla on kaksi pientä mäyräkoiraa, joiden kanssa käyn lenkkeilemässä. Välillä on kiva päästä lataamaan akkuja Lappiin.”