Ennen kyseltiin, mitä tänään tulee telkusta tai televisiosta, tai miksi sitä masiinaa sitten missäkin kutsuttiin. Nykyään kuitenkin iso osa erilaisista elokuvista, dokumenteista ja tv-sarjoista katsotaan kuitenkin omaan tahtiin erilaisten suoratoistokanavien kautta, joilla onkin sitä tarjontaa sitten paljon enemmän kuin kotimaisilla tv-kanavilla. Perinteiset tv-kanavat ovat vielä pitämässä pintansa lähinnä uutislähetysten ja joiden suorien lähetysten ja ohjelmaformaattien sekä reality-sarjojen avulla, mutta muuten nämä viihdeohjelmat tulevat jo pitkälti katseltua muilla tavoin – ja myös muilla laitteilla.

Nyt 20-luvulla voimme katselle mielielokuvaa tai tv-sarjaa vaikka junassa tai jopa linja-autopysäkillä sillä omalla älypuhelimella, mobiilisti aika- ja paikkariippumattomasti.

Meillä on sivusto nimeltä Nettiruutu.fi, ja siellä me julkaisemme näiden eri suoratoistokanavien tulevia ohjelmia, kuin myös arvosteluja eri sarjoista, tässä pari esimerkkiä, jos vaikka et olisi nähnyt näitä, ja ne saattaisivat kiinnostaa:

Arvostelussa: NetFlixin The Silent Sea

Tästä The Silent Sean arvosteluun.

Arvostelussa Amazon Primen Jack Ryan

Itse arvosteluun tästä: Amazon Priman CIA-agenttisarja Jack Ryan

Arvostelussa Disney plussan The Book of Boba Fett

Boba Fett arvosteluun tästä

Kaikki nettiruudun arvostelut löytyvät: https://nettiruutu.fi/arvosteluja/ ja uusia arvosteluja tulee tasaiseen tahtiin.

Ja kuten sanottua arvostelun lisäksi sivustolla on paljon tietoa ja linkkejä tuleviin ja juuri nyt näkyviin sarjoihin. Elokuvat löytyvät sitten paremmin viihdecorner.com sivustolta.