Suomeen saapunut Mitsubishi Eclipse Cross

Eclipse Crossin hinnat alkavat 28 490 eurosta 1.5 Inform -versiona (163 hv).

Eclipse Cross on ensimmäinen Mitsubishin uuden sukupolven automalli ja se tulee olemaan merkittävässä asemassa Mitsubishin mallistossa. Eclipse Cross täydentää Mitsubishin mallistoa ASX:n, Outlanderin ja Outlander PHEV:n rinnalla. Samalla se vahvistaa Mitsubishin asemaa suosittujen crossover- ja SUV-mallien valmistajana Euroopassa. Mitsubishi on tunnettu neliveto-osaamisestaan. Eclipse Cross laajentaakin Mitsubishin nelivetomallistoa.

Eclipse Cross on saatavana neljällä eri varustetasolla: Inform, Invite, Intense ja Instyle. Jo Inform-varustetaso on kattava. Autossa on vakiona muun muassa: etutörmäysvaroitin, automaattiset kaukovalot, kaistavahti, vakionopeudensäädin ja 16″ kevytmetallivanteet. Instyle-huippuversiossa vakiona ovat näiden lisäksi HUD-heijastusnäyttö, Multi Around -kamerajärjestelmä, 7″ MMCS-järjestelmä kosketusvärinäytöllä, LED-ajovalot automaattisella korkeudensäädöllä, 18″ kevytmetallivanteet ja aktiivinen vakionopeudensäädin.

Eclipse Cross yhdistää coupémaisen tyylikkyyden Mitsubishin dynaamiseen SUV-mallien muotoilukieleen. Auto tarjoaa japanilaista laatua, joka on aistittavissa erityisesti sisätilojen materiaaleissa. Suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota matkustajien viihtyvyyteen. Eclipse Crossin 4405 mm pituus mahdollistaa hyvät tilat myös takapenkkiläisille. Mukavuutta lisää takapenkin selkänojan kallistuksensäätö. Lisäksi 60:40-suhteessa kääntyvässä takaistuimessa on 200 mm etäisyydensäätömahdollisuus.

Eclipse Crossin suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota turvallisuuteen. Auto saavutti täydet viisi tähteä Euro NCAP -turvallisuustestissä. Eclipse Cross saavutti erinomaisen 97 prosentin tuloksen aikuismatkustajien turvallisuudessa ja 80 prosentin tuloksen jalankulkijoiden turvallisuudessa. Lisäksi auton etutörmäysvaroitin suoriutui testissä hyvin välttäen törmäykset eri olosuhteissa ja eri nopeuksilla mitattuna. Eclipse Crossin suoritus oli kaikilla osa-alueilla niin vahva, että auto saavutti testissä korkeimman viiden tähden luokituksen.

Eclipse Cross valmistetaan Japanissa. Mitsubishi myöntää kaikkiin uusiin autoihin 5 vuoden takuun ainoana japanilaisena automerkkinä.

https://www.vihdinautotalo.fi/