Moi Mobiili on suomalainen matkapuhelinoperaattori, joka tarjoaa asiakkailleen erilaisia liittymävaihtoehtoja. Yritys on tunnettu joustavista datapaketeistaan ja kilpailukykyisistä hinnoistaan. Moi Mobiilin liittymät ovat usein suunniteltu moderniin käyttöön, tarjoten rajattoman puheluiden ja tekstiviestien lisäksi eri suuruisia data-paketteja. Yhtiö on myös tunnettu asiakaspalvelustaan ja helppokäyttöisestä mobiilisovelluksestaan, joka mahdollistaa liittymän hallinnan suoraan puhelimesta.

S-bonuksen hyödyntäminen

S-ryhmän asiakasomistajat voivat saada S-bonusta eri kumppaneiden, kuten Moi Mobiilin, palveluista. Tämä tarkoittaa, että kun asiakasomistaja käyttää Moi Mobiilin palveluita, hän voi kerryttää bonusta ostoksiinsa liittyen. S-bonuksen suuruus ja ehdot voivat vaihdella, joten on suositeltavaa tarkistaa ajankohtaiset tiedot S-ryhmän tai Moi Mobiilin verkkosivuilta. S-bonus on osa laajempaa S-ryhmän asiakasomistajajärjestelmää, joka tarjoaa etuja ja alennuksia monissa eri liikkeissä ja palveluissa.

Moi Mobiilin verkkosivuilla kerrotaan, että asiakkaat voivat kerryttää S-ryhmän Bonusta Moi Mobiilin liittymistä. Bonus kertyy mobiililiittymien kuukausimaksuista, kotimaassa soitetuista normaalihintaisista puheluista ja viesteistä sekä kotimaan datasiirrosta. Bonuksen saaminen edellyttää, että asiakas on liittänyt S-Etukorttinsa Mun Moi -tiliinsä. Bonusta ei kerrytä esimerkiksi roaming-maksuista tai palvelunumeroihin soitetuista puheluista. Lisätietoja ja yksityiskohtaisempia ohjeita on saatavilla Moi Mobiilin sivuilla. Moi Mobiili Oy on Osuuskauppa Arinan, Osuuskauppa PeeÄssän sekä Helsingin Osuuskauppa Elannon paikallinen kumppani.

Bonusta voit kerryttää kaikilla Moin liittymillä. Uutena asiakkaana voit tehdä uuden liittymätilauksen osoitteessa moi.fi, jonka jälkeen pääset kirjautumaan omalle tilillesi Mun Moihin. Bonuksen kerryttämisen voit aloittaa helposti Mun Moissa. Kirjaudu Mun Moihin, valitse ”Omat tiedot” ja liitettyäsi S-Etukorttisi Mun Moissa omiin tietoihisi, saat jatkossa Moin tuotteista Bonusta. Palvelu ohjaa sinut S-ryhmän palveluun, jossa asiakasomistajuutesi tunnistetaan. Varaudu tunnistautumaan vahvasti pankkitunnuksilla.

Lista: Moi-puhelinliittymän ominaisuudet

 1. Joustavat datapaketit: Asiakas voi valita itselleen sopivan datapaketin.
 2. Rajattomat puhelut ja tekstiviestit: Useimmissa liittymissä mukana.
 3. Kilpailukykyiset hinnat: Hinnoittelu on suunnattu tarjoamaan hyvää vastinetta rahalle.
 4. Helppokäyttöinen mobiilisovellus: Sovelluksen avulla liittymän hallinta on vaivatonta.
 5. S-bonuksen kerryttäminen: S-ryhmän asiakasomistajat voivat kerryttää S-bonusta.
 6. Asiakaspalvelu: Moi Mobiili panostaa laadukkaaseen asiakastukeen.
 7. Suomalainen operaattori: Yritys on kotimainen toimija matkapuhelinmarkkinoilla.

1 Comment

 • Moi-liittymä kerryttää S-bonuksiasi - Vertaa liittymät

  14.12.2023 - 17:43

  […] Moi Mobiilin asiakkaana voit nyt hyötyä entistä enemmän S-ryhmän asiakasomistajana. Kun liität S-Etukorttisi Moi Mobiilin liittymään, alat kerryttää S-bonusta liittymäsi kuukausimaksuista, puheluista ja tekstiviesteistä sekä kotimaan datasiirroista. S-bonuksen avulla voit säästää merkittävästi rahaa, sillä bonus kertyy automaattisesti jokaisesta Moi Mobiilin palvelusta. […]

Comments are closed.