Tänään: 14.07.2024

Lohja on todellinen mökkikunta, onhan tässä meidän alueella noin 8500 kesäasuntoa, mikä tarkoittaa melkoista määrää ihmisiä alueella kesänaikana, jotka muuten eivät ole Lohjalla.
Osa paikallisista yrityksistä on huomannut, että laittamalla tarjouksensa esille sosiaaliseen mediaan sekä nettiin, saadaan asiakaskuntaa laajennettuna niin ohikulkeviin kesämatkustajiin kuin kesämökeille tuleviin lomalaisiin.
– Nykyaikainen markkinointi vaati monikanavaisuutta, ja sitä me tarjoamme parhaamme mukaisesti paikallisille yrityksille.

Palvelut esille

Kokeile itse Googlella, hae osta Lohjalta tai kesätarjous Lohja, ja huomaat kuinka Google löytää lohjalaisia tarjouksia, jotka ovat ostalohjalta.fi sivustolla tai sen Facebook sivulla www.facebook.com/ostalohjalta – ja samanlainen toiminnallisuus löytyy myös Vihdistä.
Ykkös-Lohja ei ole vain viikoittaisia uutisia lehdessä, vaan myös paljon muuta digimuodossa. Kotisivumme www.ykkoslohja.fi toimivat hyvin myös Google-hauissa ja yrityksistä ja tapahtumista tehdyt jutut löytyvät hyvin, samoin kuin tarjoustuotteet löytyvät digikanavistamme.
OstaLohjalta.fi ei ole vain tarjouksia vaan sinne saa esille myös omat tapahtumansa niin halutessaan.
Jokaviikkoinen Ykkös-Lohja on toiminut nyt vuodesta 1988 ilmestyen lähes joka viikko, tarjoten alueen asukkaille uutisia ja tarinoita sekä tarjouksia maksutta luettavaksi ja viimeiset vuodet kaikki artikkelit ovat olleet luettavissa myös netissä.
– Netin ja sosiaalisen median kanavien merkitys on jatkossa entisestään suurempi ja tulemme panostamaan resurssejamme myös sille puolelle niiltä osin kuin se suinkin on meille mahdollista.

Kolmekymmentä vuotta Ykkös-Lohjaa

Kettu Julkaisut Oy on paikallinen mediatalo, joka julkaisee joka viikko ilmestyvää Ykkös-Lohjaa, jolla tämä vuosi on juhlavuosi, lehden täyttäessä 30 vuotta.
Lehden lisäksi yritys ylläpitää, päivittää ja kehittä useampia sosiaalisen median kanavia sekä eri teemoilla olevia kotisivuja.
– Kaikki työt tehdään meillä pienellä porukalla, paikallisesti niin hyvin kuin suinkin osaamme. Ammattitaitomme on kerätty näiden vuosien aikana töitä tehden ja paikallisia yrityksiä ja yrittäjiä palvellen.
– Kiitos yhteistyöyrityksille sekä asiakkaillemme näistä ja tulevista vuosista ja tervetuloa elokuussa kahveille toimitukseen moikkaamaan meitä lehden tekijöitä.

Vuoden kohokohta

Tänä vuonna 30-vuotissynttärien kunniaksi lehti tulee elokuussa tarjoamaan avoimen toimituspäivän, jossa on tarjolla kahvia ja kakkua niin kauan kuin sitä riittää ja sen jälkeen tämän vuoden Yrittäjäpäivänä eli keskiviikkona 5.9. on lehdessä vielä erillinen Yrittäjä-liite, suomalaisen ja paikallisen yrittäjyyden kunniaksi.
– Teemme tuon syyskuun Yrittäjä-liitteen yhteistyössä Lohjan Yrittäjät ry:n kanssa ja toivomme saavamme mahdollisimman monta yrittäjätarinaa mukaan, jotta voimme näyttää sekä paikallisille asukkaille että netin kautta muualle Suomeen, kuinka hyvä paikka Lohja on yrittää, kun vain sitä haluaa.
– Yrittäjille ja yrittämisestä kiinnostuneille löytyy luettavaa myös toiselta sivustoltamme www.ertuki.fi.
Kakkukahvit ovat keskiviikkona 22.8.2018 klo 12-16, tervetuloa tervehtimään ja tutustumaan henkilökuntaamme ja tiloihimme Vihdinkatu 6, 2.kerrokseen. Ps. Kakkua on niin kauan kuin sitä riittää.

Kari Oksanen