Tänään: 17.07.2024

Toimittaja

Mukaan suunnittelemaan Selvä Kesä 2018 -tapahtumaa

lapset ja nuoret

Selvä Kesä 2018 -tapahtuman suunnittelu on käynnissä ja mukaan toivotaan sekä nuoria, yhdistyksiä, yrityksiä että muita innokkaita.

Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty Selvä Kesä -tapahtuma tarjoaa hyvää menoa ilman päihteitä.

 

Viime kesänä ensimmäistä kertaa järjestetty Selvä Kesä -tapahtuma keräsi paikalle kiitettävästi paikallisia toimijoita, nuorisoa sekä perheitä. Tapahtuma järjestettiin Aurlahdessa koulujen päättymispäivänä. Kaikki toiminta oli ilmaista, kuten Chiliveikkojen valmistama herkullinen paellakin. Tapahtumaa varten saatiin lahjoituksia mm. säätiöiltä ja yrityksiltä. Nuoret olivat mukana suunnittelussa alusta alkaen, jotta tapahtumasta saatiin nuorille mieleinen. Se koettiin tärkeäksi, jotta tapahtuman päätavoite eli saada nuoret valitsemaan päihteettömyys, toteutuisi.

Viime vuonna tapahtuman pääjärjestäjinä olivat Lemmy ry (Lohjan elävän musiikinystävät ry) ja Sininauhaliitto. Taustatukea antoi Lohjan kaupungin nuorisotyö. Mukana järjestelyissä ja toteutuksessa oli myös lukuisia muita tahoja, kuten Lohjan nuorisovaltuusto, Raittiuden ystävät ry, Chiliveikot ry, Lohjan kansalaistoiminnan keskus, Awake Cafe, Xjumpit, LPS Emppu, Kalaseura, Aplico, Lokova, Cafe Aurlahti, Ursa, Susanne Rantanen, DJ Anssi Vottonen, Lohjan Liikuntakeskus Oy, Sanaskoti, Rosk´n Roll, Suomen karvakaverit ry ja Kauneushoitola Kirsi. Ohjelmassa oli musiikkia, SUP-lautailua, sumopainia, tanssia, kilpailuja ym. mukavaa.

Nyt kerätään jälleen joukkoja, jotta tämän kesän aloitukseen saataisiin vielä kattavampi tarjonta ja enemmän toimintaa päihteettömään tapahtumaan. Selvä Kesä 2018 -tapahtuma Aurlahdessa lauantaina 2.6.2018 etsii siis aktiivisia lohjalaisia ihmisiä, yhdistyksiä ja yrityksiä. Voit osallistua omien resurssiesi mukaan, kaikille löytyy varmasti tekemistä tai mahdollisuus kantaa kortensa kekoon muuten.

Suunnittelu-/valmistelu-/ideointikokoukset kiertävät eri nuorisotiloilla, jotta nuoret saadaan mukaan. Lisäksi kaikilla nuorisotaloilla pidetään vain nuorille tarkoitettuja suunnitteluiltoja, jotta saadaan nuoret innostumaan, ideoimaan ja sitä kautta osallistumaan ja tuomaan kaverinsakin mukaan. Seuraavat kokouspäivät ovat pe 9.3 (Virkkalan nuorisotalo Kake), to 22.3 (Ojamon nuorisotalo Klubi) ja to 5.4 (Roution nuorisotila Mesta). Kokoontumiset alkavat kello 17.00.

Ideoita otetaan vastaan myös etukäteen osoitteeseen anni.juntunen@lohja.fi (kirjoitathan viestikenttään ”Selvä kesä”).