Tammikuun alussa käynnistyy odotettu Asfalttisprint SM-sarja, joka tuo mukanaan jännittävän kauden täynnä nopeutta ja adrenaliinia. Tammisaaressa järjestettävä tapahtuma avaa kauden, ja odotukset ovat korkealla niin kuljettajien kuin katsojienkin keskuudessa.

Asfalttisprint SM-sarjan avauskisa Tammisaaressa

Ensimmäinen osakilpailu Tammisaaressa tarjoaa upean mahdollisuuden todistaa Suomen parhaiden kuljettajien taidot. Radan nopeat mutkat ja suorat antavat kuljettajille mahdollisuuden näyttää taitonsa täysin uudessa kauden avauksessa.

Asfalttisprint on laji, joka vaatii kuljettajilta huippuosaamista ja nopeita reaktioita. Tammisaaressa kisattava osakilpailu tarjoaa katsojille unohtumattoman kokemuksen, kun moottorit hurisevat ja renkaat vinkuvat asfaltilla.

Kauden kohokohtia ja odotuksia

Uuden kauden alkaessa odotukset ovat korkealla niin kilpailijoiden kuin faniemme keskuudessa. Jokainen osakilpailu tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden seurata Suomen parhaiden kuljettajien taistelua palkintopallisijoista.

Tammisaaressa käynnistyvä Asfalttisprint SM-sarja lupaa jälleen kerran vauhtia, jännitystä ja unohtumattomia hetkiä kaikille moottoriurheilun ystäville. Ole valmis todistamaan Suomen parhaiden kuljettajien taistelua radalla, kun uusi kausi starttaa täydellä vauhdilla!

Aki Mansikkamäki on yksi suosikeista Asfalttisprint SM -kauden avausviikonlopun kisoissa. Kuva: Janette Taskinen / AKK
Aki Mansikkamäki on yksi suosikeista Asfalttisprint SM -kauden avausviikonlopun kisoissa. Kuva: Janette Taskinen / AKK

Kilpailijoiden valmistautuminen uuteen kauteen

Asfalttisprint SM-sarjan kauden lähestyessä kuljettajat valmistautuvat intensiivisesti tuleviin koitoksiin. Huippuosaamisen ja tiimityön merkitys korostuu entisestään, kun tavoitteena on voitto sarjan arvostetussa avauskisassa Tammisaaressa.

Fyysinen ja henkinen valmistautuminen

Kuljettajien on oltava huippukunnossa sekä fyysisesti että henkisesti, jotta he voivat suoriutua vaativista radan osuuksista parhaalla mahdollisella tavalla. Fyysisen kunnon ylläpitäminen ja henkisen vahvuuden kasvattaminen ovat avainasemassa menestyksen saavuttamisessa.

Tekninen valmistautuminen ja kaluston huolto

Kuljettajien lisäksi myös tiimit panostavat merkittävästi kaluston huoltoon ja valmisteluun. Moottorin huolto, renkaiden valinta ja aerodynamiikan optimointi ovat vain muutamia esimerkkejä siitä, miten tiimit varmistavat, että kilpailija voi antaa parhaansa radalla.

Yhteenveto

Kilpailijoiden valmistautuminen uuteen Asfalttisprint SM-sarjan kauteen on intensiivistä ja vaativaa. Fyysisen, henkisen ja teknisen valmistautumisen merkitys korostuu entisestään, kun tavoitteena on menestyä sarjan arvostetussa avauskisassa Tammisaaressa.

Lisätietoa itse kilpailusta ja koko sarjasta: https://sportauto.fi/asfalttisprint-sm-uusi-asfalttisprint-sm-sarja-kaynnistyy-viikonloppuna-tammisaaressa/