Oletko miettinyt mikä olisi oikea paikallinen markkinointikanava sinulle ja yrityksellesi?

Jos toimit Lohja tai Nummela/Vihdin alueella, on vastaus selvä – teet oman tutkimuksesi millä kriteereillä sitten tahansa:

Yritysnäkyvyys kuntoon Lohjalla ja lähialueella

Parhaan ja kattavimman peiton mainoksellesi tai mainosviestillesi saat yhä vielä printissä, ja Lohja-Vihti alueella on yksi printtikanava, joka joka viikko kattaa 34 000 kotitaloutta alueellisesti ja vielä kerran kuukaudessa myös Karkkilan taajama-alueet ja silloin printtijakelu on jo 44 000 kotitaloutta. Tässä vaiheessa voit tietenkin sanoa, että asiakkaasi eivät lue lehteä – siksi pystymme tarjoamaan myös diginäkyvyyttä. Kettu Markkinoinnilla on useampia paikallisia sivustoja sekä kotisivuina että Facebook-sivuina. Tarjoilussa on alueellisia kanavia niin Lohjan, Vihdin, Karkkilan kuin myös Kirkkonummen alueille – ja monilla kanavillamme on jo satoja, tuhansia seuraajia ja tykkääjiä + www.ykkoslohja.fi saavuttaa kuukausittain yli 12 000 lukijaa – meiltä saat siis paljon puhutun markkinamixin, joka sisältää niin paikallisen printin kuin myös paikalliset digikanavat. Paikallisten digikanavien lisäksi meillä on tarjota myös useita teemasivustoja: hyvinvointiin, sotahistoriaan, urheiluun, ruokaan, muotiin, rakentamiseen, autoiluun…..

Jos sitten aivan pelkkä staattinen mainos ei riitä, me tuotamme myös tekstisisältöä, haastatteluita, artikkeleita, valokuvia, videota, mainosvideoita – mitä sitten tarvitsetkaan. Osan teemme itse ja osaan käytämme PAIKALLISIA yhteistyökumppaneitamme.

Markkinointi Lohja, Vihti, Karkkila, Kirkkonummi

Teemme työmme paikallisesti, paikallisille ja 99% asiakkaistamme on alueelta Lohja-Vihti-Kirkkonummi – aivan kuten itsekin asumme ja toimimme tällä alueella ja täältä meillä on sekä markkinatietämys, teoreettinen taustatieto ja -koulutus sekä käytännössä saatu kokemus alueemme markkinoista – me voimme tarjota teille paljon enemmän kuin vain yksittäinen mainos lehdessä, me haluamme tarjota teille markkinointiosaamistamme yhteistyössä kanssanne, ei vain kerran vaan vuosiksi eteenpäin.

Ja jos kotisivusi kaipaavat tukitoimia, niitäkin meiltä löytyy. Anna meidän auttaa sinua löytämään asiakkaasi entistä paremmin ja samalla näkymään potentiaalisille asiakkaille entistä paremmin.