Jos harrastat netissä pelattavia korttipelejä ja varsinkin pasiansseja, tulet pitämään sivustostamme. Löydät sieltä selkeän kokoelman parhaita Internetistä löytyviä pasiansseja. Pelit on järjestetty siististi parhaiten arvioituihin ja eniten pelattuihin peleihin. Ne ovat täysin ilmaiseksi ja heti pelattavissa selaimellasi, eikä sinun tarvitse ladata mitään ohjelmistoa. Kaikissa peleissä on selkeät ohjeet, ja sivustolla on järjestelmä, jolla voit itse äänestää pelejä.

Pasianssin harrastajina kehitämme säännöllisesti uusia pelejä, joita lisäämme sivustolle. Hienoa peleissämme on se, että ne on kehitetty HTML5-ohjelmistolla. Useimmat Internetistä löytyvät pelit eivät tue HTML5:ttä, jolloin niitä voi pelata ainoastaan PC:llä eikä lainkaan mobiililaitteilla. Se ei päde meidän peleihimme, jotka toimivat aina ja millä tahansa laitteella: puhelimella, kannettavalla tai tabletilla. Ne toimivat kaikkialla täydellisesti!

Lisäksi löydät sivustolta kaikkea mahdollista, mitä haluat tietää pasianssista: historiaa, laajoja peliohjeita ja strategioita. Tutustu pian sivustoon ja koe tuntikaupalla pelinautintoa!