Ollaan oltu Rausjärvellä nuorten leirillä. Leiri on ollu mukava – joka ikinen päivä. Ihan parasta on ollut uiminen, splättis (ei kyllä ihan kaikkien mielestä, koska se vähän sattu ja oli pelottavaa!), veneily, suppailu, taiteilu ja muut kädentaitojutut ja kavereiden kanssa hengailu. Ollaan saatu tosi paljon uusia kavereita ja vietetty aikaa myös vanhojen kavereiden kanssa. Jotkut tuli leirille ilman että tunsi täältä ketään – aika rohkeeta!

Vika ilta oli tosi kiva, kun paistettiin maissia, makkaraa ja vaahtokarkkeja. Tänä vuonna kukaan ei polttanu nenäänsä vaahtokarkkiin. Myös juoruilut oli hauskoja, kerrottiin kyllä vaan mukavia juoruja. Aika moni leiriläinen menee seiskalle ensi vuonna, oli kiva kuulla että onkin paljon yhteisiä tuttuja!

Ruoka oli tosi hyvää!! Meillä oli ihan huippu kokki Jan, joka haastoi meidän moniottelussa! Toiset oli tosin samaan aikaan joogassa ja rentoutumassa, kun me lihaskuntoiltiin. Joogaan osallistujat kertoi, että se oli tosi mukavaa ja rentouttavaa.

Suositelleen leiriä ihan kaikille, täällä on tosi monenlaisia juttuja ja sai osallistua sen verran kuin itse halusi. Myös lepäämiseen oli tarpeeksi aikaa.

Leiriterveisin Rausjärven nuorten leirin osallistujien ja ohjaajien puolesta mm. Aada, Sara, Siiri ja Helena

Leirillä paistettiin nuotiolla mm. vaahtokarkkeja. Tänä vuonna kukaan ei edes polttanut nenäänsä vaahtokarkkiin.