Ohjaamo on kaikille alle 30-vuotiaille suunnattu paikka, joka kokoaa eri palvelut saman katon alle. Ohjaamo tarjoaa tietoa, neuvontaa ja ohjausta koulutukseen, työllistymiseen ja hyvinvointiin liittyvissä asioissa.

Ohjaamossa asiat etenevät nuoren omien tavoitteiden mukaisesti. Ohjaamoon voit tulla yksin tai yhdessä kaverin kanssa tai ottamalla yhteyttä puhelimella tai sähköpostilla. Palvelu on maksutonta ja kaikille avointa.

Ohjaamo Lohja palvelee kesällä vaihtelevalla kokoonpanolla. Ohjaamon väen tavoitat numerosta 044-369 4273 tai laittamalla sähköpostia etsivat@lohja.fi. Ohjaamo on suljettu ajalla 9.7.–18.7.

Otathan rohkeasti yhteyttä, jos haluat esimerkiksi tietoa ja ohjausta syksyn opintoihin liittyen. Ohjaamo Lohjan ajanvaraukseton neuvonta avautuu jälleen elokuussa. Ohjaamo neuvonta on avoinna 9.8. lähtien ma, ti, to klo 13-16 ja ke klo 13-18. Ohjaamo toimii samassa rakennuksessa Lohjan kaupungin Nuorisokeskuksen ja Toimintakeskus Harjulan kanssa aivan Lohjan keskustassa osoitteessa Kullervonkatu 7.

Löydä lähin Ohjaamosi: www.ohjaamot.fi / www.nuorilohja.fi / instagram: @ohjaamolohja, @nuorilohja.

Jos et tiedä mistä aloittaa, aloita Ohjaamosta!

Jarkko Stirkkinen, Janne Järvelä, Katri Tamminen ja Salla Oksanen ohjaavat nuoria kesälläkin.


Katri Tamminen ja Mikko Kuisma keskustelevat kansanopistovuoden jälkeisistä opinnoista.