Hyväntekeväisyys ja motoristien yhteisöllisyys kohtaavat Lohjalla kun tulevana lauantaina 27.5 Virkkalan ST1:n pihasta pärähtää käytiin Omppu Run -hyväntekeväisyysajo. Tempauksen järjestäjänä toimii lohjalainen Mining Town – Kaivoskaupungin motoristit.

Motoristien porukka on ollut toiminnassa jo kymmenisen vuotta ja tehnyt kattavaa työtä esimerkiksi kiusaamista ehkäisevän toiminnan parissa.

Lahjoitukset Pipolakodin tukemiseksi

Pipolakoti on Karjalohjalla sijaitseva yksikkö, joka tarjoaa ympärivuorokautista, autettua ja ohjattua asumista aikuisille kehitysvammaisille ja erityistä tukea tarvitseville henkilöille. Tulevan lauantain Hyväntekeväisyysajon osallistumismaksut menevätkin lyhentämättömänä Pipolakodin virkistystoiminnan hyväksi.

-Auttaminen on meillä kaikilla lähellä sydäntä, yksi tapahtuman järjestäjistä Sari Valkama kertoo.

Lähitulevaisuudessa on tarkoitus järjestää myös lisää samankaltaisia tapahtumia. Omppu Run -tapahtumaa ei ole aiemmin järjestetty ja sinne toivotaankin runsasta osallistujamäärää.

Pääpalkintona lahjakortti

Lähtö on Virkkalan ST1:n pihalta kello 10-11. Ajo tapahtuu Lohjan lähiympäristössä, ja osallistujat saavat kartan reitistä ST1:n pihalla.

Ajoreitillä on rasteja, joissa motoristit pysähtyvät heittämään noppaa, tavoitteena kerätä punaisia pallukoita, ”Lohjan omppuja”. Tulokset kirjataan ylös, ja eniten omppuja kerännyt voittaa pääpalkinnon. Paluu huoltoasemalle tapahtuu viimeistään kello 14, jonka jälkeen luvassa on palkintojenjako. Pääpalkintona tapahtumassa on 100 € lahjakortti. Lisäksi tarjolla on runsaasti erilaisia tuotepalkintoja.

Tapahtumassa on mukana runsas joukko yrityksiä tukemassa hyväntekeväisyyttä. Kaikki ovat tervetulleita mukaan tukemaan hyvää asiaa. Tapahtumaan ei ole etukäteen erillistä ilmoittautumista, vaan halukkaat voivat suunnata lauantaina osoitteeseen Hankoniementie 546, Virkkalan ST1 -asemalle.

Lisätietoja Omppu Run -tapahtumasta löytyy Facebook-ryhmän sivuilta.