OP Länsi-Uusimaa haluaa olla tiiviisti mukana toimialueensa kehityksessä ja hyvinvoinnin lisäämisessä.

–Olemme juuriltamme tiukasti kiinni Suomessa ja se merkitsee vastuunkantoa suomalaisista. Yhteiskuntavastuu on OP:n ytimessä. Vastuullisuutta ei mitata puheiden, vaan tekojen kautta. Toimimme toimialueellamme monin tavoin perheiden ja lasten hyväksi. Edistämme nuorten taloustaitoja, olemme mukana Hope -yhdistyksen reppukeräyksessä, teemme monipuolista yhteistyötä seurojen ja yhdistysten kanssa ja järjestämme Hippo-kisoja, pankista tiedotetaan.

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Vihdin paikallisyhdistys ry oli yksi viime vuonna tukea saaneista yhdistyksistä. Näin kommentoi yhdistyksen puheenjohtaja Camilla Bonden.

–MLL Vihdin paikallisyhdistys haki Hyvä kiertämään -tukea vuonna 2018 yhdistyksen järjestämään retkeen ja iloksemme meille myönnettiin avustusta. Käytimme saamamme avustuksen syksyllä järjestettyyn Elämä Lapselle -konserttimatkaan. Tuen avulla katoimme kuljetuskuluja sekä pystyimme tarjoamaan ilmaispaikkoja konserttiin. Retki tuki perheiden yhteistä tekemistä ja virkistäytymistä.

Hyvä halutaan laittaa jälleen kiertämään, joten OP Länsi-Uusimaa tukee lasten ja nuorten hyvinvointia 30 000 eurolla. Hakuaika on 14.1. – 15.2.2019. OP Länsi-Uusimaan toimialueella (Karkkila, Kirkkonummi, Lohja, Siuntio ja Vihti) toimivat yhdistykset voivat saada tukea toimintaansa, joka tähtää eri-ikäisten lasten ja nuorten hyvinvointiin. Jaettava summa 30 000 euroa tulee jakautumaan tukea saavien yhdistysten kesken. Tukea voi hakea esimerkiksi erilaisiin tapahtumiin, lasten ja nuorten urheilu- ja kulttuuritoimintaan tai muuhun edellä mainittua kohderyhmää tukevaan yleishyödylliseen toimintaan. Tuen saavien yhdistysten valintaan vaikuttavat mm. yhdistyksen toiminnan tarkoitus ja toiminnan laatu sekä kohderyhmän määrä.

Yhdistyksen tulee täyttää sähköinen hakulomake osoitteessa www.lyyti.in/hyvakiertamaan2019. Tuen saaville yhdistyksille ilmoitetaan valinnasta helmikuun aikana.