Yhdistyksillä ja seuroilla on nyt mahdollisuus hakea yhteistyötukea OP Uusimaalta. Haku on voimassa 15.5. saakka.

–OP Uusimaa haluaa olla tukemassa oman alueemme seuroja ja yhdistyksiä. Haluamme olla läsnä siellä, missä asiakkaammekin ovat ja tehdä sellaisia tekoja, joilla on merkitystä. Tuemme vuosittain paikallista kulttuuria ja liikuntaa, opetamme digi- ja taloustaitoja ja tuemme alle 18-vuotiaiden nuorten kesätyöllistymistä. Tänä kesänä 78 yhdistystä on palkkaamassa OP:n piikkiin alueellamme 150 kesätyöntekijää ja OP Uusimaa maksaa kesätyöntekijöiden kahden viikon palkan. Nyt tämän lisäksi yhdistykset ja seurat voivat nyt hakea tukea omaan toimintaansa 15.5. mennessä, kertoo henkilöstö- ja viestintäjohtaja Hanna Korhonen OP Uusimaasta.

Yhteistyötuen haku

Yhdistys tai seura voi hakea tukea toimintaansa täyttämällä kyselyn 15.5. mennessä Linkki kyselyyn löytyy OP Uusimaan verkkosivuilta. Tuki kohdistetaan OP Uusimaan toimialueen paikallisille seuroille ja yhdistyksille, jotka toimivat Hyvinkäällä, Järvenpäässä, Karkkilassa, Keravalla, Kirkkonummella, Nurmijärvellä, Lohjalla, Siuntiossa, Tuusulassa tai Vihdissä. Hakemukset tulee toimittaa seuratasolla, sillä tukea ei kohdisteta yksittäisille joukkueille tai yksilöurheilijoille.

Mikäli hakemuksia tulee enemmän kuin lahjoituksia, OP Uusimaa valitsee erikseen yhdistykset, joille tuki myönnetään painottaen kohteiden monipuolisuutta ja alueellista kattavuutta. Yhdelle yhdistykselle tai seuralle voidaan tässä yhteistyötukihaussa maksaa tukea enintään 1 000 euroa. Hakuajan päätyttyä kaikkiin hakijoihin otetaan yhteyttä.

Kaikkien aikojen tekoja

Vuosikymmenen alku on ollut Suomessa ja koko maailmassa poikkeuksellinen. Vaikka näkymät tulevaan tuntuvat sumuisilta, OP Uusimaa ottaa vastuuta paikallisesti yhteisen tulevaisuuden ja elinvoiman rakentamisesta. Tukea ja tekoja kohdistetaan sinne, missä niitä eniten tarvitaan.

OP Uusimaa tukee vuosittain mm. paikallista kulttuuria ja liikuntaa.