Tänään: 17.07.2024

Ykkös-Lohja täyttää piakkoin 35 vuotta, mikä tarkoittaa vähitellen pieniä muutoksia itse lehdessä. Tarkkaavaisimmat lukijat ovat varmaan huomanneet muutoksia jo tämän viikon lehdessämme, ja lisää muutoksia on toimintaamme tulossa.

Muutosten tarkoituksena on kehittää ja parantaa toimintaamme, jotta voimme jatkossakin tuottaa uutisia alueen asukkaille, ja mediatilaa alueen yrityksille. Muutokset eivät lopu printtilehteen, vaan muutokset tulevat näkymään myös nettisivuillamme ykkoslohja.fi kuin myös Instragram ja Facebook kanavissamme.
Näiden vuosien aikana olemme huomanneet lukijapalautteeesta, että lehteä kaivataan, mikäli se ei postilaatikkoon ilmesty, mutta onneksi Länsi-Uudenmaan Mainosjakelun jakelijat ovat tunnollista porukkaa, ja lehdet löytävät hyvin kotitalouksien ja yritysten postilaatikot – kannattaa kuitenkin huomata, että lehteä on alueen kaupoissakin joka viikko muutamia kappaleita haettavissa, ja koko lehti on aina keskiviikkoisin luettavissa myös Lehtiluukun nettipalvelusta. Tämän lisäksi jokainen lehdessä julkaista artikkeli löytyy nettisivuiltamme julkaistuna.

Palveluna kotiin kannettuna

Ykkös-Lohjan 35 vuotta eivät ole olleet helppoja vuosia. Jokainen meistä tietää minkälaisia varsinkin viime vuodet ovat olleet, ensin koronan ja sitten Ukrainan sodan vuoksi, mutta olemme lehdessä päättäneet jatkaa lehden tekemisen kanssa myös tulevaisuudessa.
Tavoitteenamme on joku päivä tavoittaa entistä laajemmalti lohjalaiset taloudet, niin digitaalisesti kuin itse lehden välityksellä, sillä haluamme uskoa siihen, että lehteä halutaan vielä lukea tulevinakin vuosina.
Digitalisaatio tuottaa meille mahdollisuuksia tarjota uudenlaisia palveluita sekä lukijoille että yrityksille, ja tulemme parhaamme mukaan näin tekemäänkin siinä mittakaavassa kuin se Lohjalla ja lähialueilla on mahdollista.
Jatkossakin Ykkös-Lohja jaetaan ensisijaisesti Lohjan eri puolille, emmekä ole pienentämässä Lohjan alueen jakelua, kenties päinvastoin. Jatkamme myös viikoittaista jakeluamme Nummelaan, sillä vaikka historiallisesti tuntuu Lohjan ja varsinkin Nummelan välillä olevan jotain kinaa, niin tuleva Tunnin Juna liittää meidät jatkossa entistä enemmän toisiimme talousalueina.

Tulevia tapahtumia ja hyviä tarjouksia

Tämä otsikko kertoo sen, mitä me haluamme tarjota lukijoillemme: tietoa tulevista tapahtumista ja hyviä, paikallisten yritysten ja yrittäjien tarjouksia.

Luotamme jatkossakin siihen tosiasiaan, että me olemme oikeasti paikallisia, ja toimimme yksityisomisteisesti ja puolueettomasti – tarkoittaen myös sitä, että mainostaja saa meiltä mediatilaa maksamalla siitä.

Tulevista tapahtumista kerromme juttuina, samoin tärkeistä päätöksistä, joita alueellamme tehdään. Kerromme myös ajoittain yritysuutisia ja kirjoitamme artikkeleita alueemme palveluista ja organisaatioista.

On hyvä muistaa, että teemme vain yhden lehden viikossa, joten kaikki ei koskaan mahdu yhteen lehteen – mutta käytämme myös nettisivujamme kertomaan uutisia. Netissä onkin enemmän luettavaa kuin lehdessämme. Tervetuloa lukemaan meitä tulevinakin vuosina. Toivomme myös paikallisten yrittäjien jatkavan kanssamme toimimista, jotta alueellamme on aito paikallinen vaihtoehto.

KO