Nyt jo ekaluokkalainen Niklas aloitti Laaksossa 2014. Nuoremmat sisarukset Mikael ja Vilma jatkavat vielä päiväkodissa Keltakaneleiden ryhmässä.

 

Päiväkoti Laakso Lohjalla juhli viisivuotista taivaltaan viime perjantaina 31.8. Elokuussa 2013 aloitti Lohjalla yksityinen päiväkoti Tenava-Laakso, joka nykyisin tunnetaan nimellä

Päiväkoti Laakso. Päiväkoti kuuluu Norlandia Päiväkoteihin. Päiväkoti toimii omahoitajamenetelmällä ja pienryhmäpedagogiikkaa hyödyntäen. Pienten ryhmä Pikkukanelit toimii omassa talossaan. Siellä ovat päiväkodin alle kolmevuotiaat lapset. Isossa talossa toimii kaksi ryhmää Keltakanelit ja Punakanelit. Päiväkodissa toimii myös esiopetusryhmä.

Viisivuotista taivalta juhlittiin perjantai aamupäivällä lasten kanssa syntymäpäiväjuhlilla. Lapset ja henkilökunta lauloivat päiväkodille onnittelulaulun. Sen jälkeen huudettiin vielä kuorossa viisinkertaisin hurraa huuto. Lapset olivat halutessaan saaneet tuoda päiväkodille kierrätyslahjan. Lahjojen availu oli lapsista ”huisin” jännittävää. Juhlinta jatkui vielä tanssin ja laululeikkien merkeissä. Sitten olikin jo niin lämmin tunnelma, että mehut ja popparit maistuivat.

Iltapäiväksi oli perheet kutsuttu synttärikakkukahveille. Kakku maistui makoisalta niin lasten ja vanhempienkin mielestä.