Palveluhakemisto

Palveluhakemisto koostuu sellaisista lohjalaisista ja lähialueen yrityksistä, jotka ovat mainostaneet tai mainostavat lehden toimialahakemistosivulla.

Voit valita omalle yrityksellesi oman sopivan palveluhakemistotilauksen luettelon jälkeen.

Palveluhakemisto oli vielä 2016 nimellä toimialahakemisto. Se on ollut Ykkös-Lohjassa mukana jo vuosia ja www.ykkoslohja.fi kotisivuilla reilun vuoden. Nyt uusien kotisivujen myötä, myös palveluhakemisto muuttuu. Yrityksillä on neljä mahdollisuutta tulla mukaan palveluhakemistoon – niissä on samaa vain laskutus – joka tapahtuu aina 3 kk paketeissa, 14 vrk maksuajalla – tai luottokortilla maksettaessa, kerran kuukaudessa kunnes lopetat ja silloin yritys myös poistuu hakemistosta.

Yritys hakemistossa + lehdessä joka viikko

Sisältö sama kuin ensimmäisessä vaihtoehdossa, mutta lisäksi mainos joka viikko kotitalouksiin (lähes 34 000 taloutta) jaettavassa kaupunkilehti Ykkös-Lohjassa

Hinnoittelu lehden mainoksen koon mukaisesti kuukausilaskutuksella

Koko 1x20mm,
alkaen hinta 18€/vko

Kaikki edellä esitetyt hinnat ovat alv 0%

Tarvitsetko taksia?

Taksikyydit sinulle ja kavereillesi saat tilattua joko nyt tai etukäteen www.taksiroutio.fi sivustolta. Taksi Routio on lohjalainen pieni taksiyritys, joka tarjoaa paikalliskuljetukset, tavarakuljetukset sekä lentokenttäkuljetukset siinä samalla kuin KELA-ajotkin – ota yhteyttä vaikka soittamalla +358 41 317 8010

Tarvitsetko mainosteippausta?

Mainosteippaus sisälle ja ulos Virkkalasta, Omalogo Oy tuottaa ja toimittaa, ikkunaan, autoon, liikkeeseen, vaatteisiin- ota yhteyttä ja pyydä tarjous.