Kaikki tarvitsevat vitamiineja, mutta vaikka söisimmekin terveellisesti, niitä ei kuitenkaan aina saa tarpeeksi pelkästään ravinnosta. Jotkut vitamiinit häviävät elimistöstämme nopeammin, toiset taas imeytyvät hitaasti tai tarvitsevat toisia vitamiineja avukseen, jolloin lisäravinteille on tarvetta. Ota oma terveytesi tosissaan ja pidä huoli siitä, että harrastat tarpeeksi liikuntaa ja noudatat terveellistä ruokavaliota. Lisänä on kuitenkin usein tarpeen käyttää monivitamiinia, joka takaa sen, että saat kaikki tarvittavat vitamiinit ja hivenaineet, vaikka ruokavaliosi toisinaan vaihtelisikin.

Millainen tuote sitten on paras monivitamiini?

Tältä sivustolta voit lukea lisää siitä, mitkä vitamiinit ovat kaikkein tärkeimpiä ja mitä hyvän monivitamiinin tulee sisältää. Kerromme sinulle Good Day Formulan A–Z Monivitamiinista, joka sisältää kattavan määrän erilaisia vitamiineja, joita tarvitsemme päivittäin. Tämän tuotteen avulla voit olla varma, että saat kaikki tarvitsemasi vitamiinit, joiden avulla pidät huolta itsestäsi ja voit paremmin. Sivultamme saat lisää informaatiota siitä, mitä vitamiineja tämä tuote sisältää ja kenen erityisesti olisi hyvä ottaa vitamiinilisä osaksi päivittäistä rutiiniaan.

A–Z monivitamiini on monipuolinen

Good Day Formulan

 A–Z Monivitamiini auttaa sinua pitämään huolen itsestäsi. Se tukee monipuolista ruokavaliota ja on erityisesti avuksi silloin kun et saa riittävästi vitamiineja päivittäisestä ravinnostasi. Tämä vitamiinivalmiste kehitettiin tukemaan käyttäjien terveyttä ja se sopii niin lapsille kuin ikäihmisillekin. Sekä miehet että naiset hyötyvät tämän tuotteen eduista ja käyttämällä sitä voit huomata voivasi paremmin ja elinvoimaisuutesi lisääntyvän.

Mitä tuote sisältää?

 A–Z monivitamiini sisältää useita päivittäin tarvittavia monivitamiineja ja hivenaineita. Tuotteen sisältämät vitamiinit ja hivenaineet löytyvät listasta ja osasta on kerrottu myös hieman enemmän. Voit lukea niiden tuomista hyödyistä sekä syistä, minkä vuoksi tuote kannattaa ottaa osaksi terveellistä elämäntapaa.

 • C-, E-, A-, D3- ja K-vitamiinit
 • Magnesium, sinkki, rauta ja kalsium
 • B1-, B2-, B3-, B5-, B6- ja B12-vitamiinit
 • Foolihappo
 • Jodi, kupari, seleeni ja mangaani
 • Niasiini
 • Maustekurkuma
 • Sitrushedelmien bioflavonoidit
 • Rypäleen siemenuute, proantosyanidiini, polyfenolit
 • L-glutamiini
 • DL-koliinibitartraatti
 • Biotiini

Tuotteen sisältämät C-vitamiini ja sinkki ovat yleisesti tärkeitä jokaiselle, mutta muiden ominaisuuksiensa lisäksi ne estävät flunssaa, ja muodostavatkin etenkin suomalaisille hyvän yhdistelmän flunssakautena. C-vitamiinin tavoin A-vitamiini parantaa vastustuskykyä ja on lisäksi tärkeä silmien terveydelle ja näkökyvylle. Lisäksi C-vitamiini edistää raudan imeytymistä. Rauta taas on tärkeä hivenaine, jota tarvitaan hemoglobiinin valmistuksessa. Etenkin kasvisruokavaliota suosivien kannattaa nauttia rautalisää.

Kalsium on erityisen tärkeä luuston kannalta ja imeytyäkseen sen kanssa tulee nauttia myös D-vitamiinia. Esimerkiksi osteoporoosin ehkäisemiseksi näiden lisäksi tulee saada myös K-vitamiinia. Etenkin erilaisten murtumien riksi pienenee näiden vitamiinien yhdistelmällä ja kaikkia niitä löytyykin A–Z monivitamiinivalmisteesta, joten luustosi kiittää tuotteen käytöstä.

Tuotteen sisältämä magnesium auttaa edistämään aineenvaihduntaa sekä vähentämään väsymyksen tunnetta. Luonnollisesti sitä saadaan muun muassa kahvista, mutta esimerkiksi kolajuomien käyttö saattaa heikentää magnesiumin imeytymistä kehoon, jolloin ravintolisälle on tarvetta.

B-vitamiinit ovat tärkeitä etenkin stressin, painonpudotuksen sekä urheilun yhteydessä. B-vitamiinit ovat vesiliukoisia eli ne eivät varastoidu elimistöön, vaan niitä tulee saada jatkuvasti lisää. Tämän vuoksi B-vitamiinin saanti kannattakin turvata käyttämällä monivitamiinivalmistetta. A–Z monivitamiini sisältää useita B-vitamiiniryhmän vitamiineja turvaten niiden saannin koko päiväksi.

Jodi, kupari ja seleeni ovat kivennäisaineita, joilla kaikilla on oma tärkeä tehtävänsä elimistön terveyden kannalta. Jodi turvaa kilpirauhasen toimintaa, kupari parantaa immuunijärjestelmää ja seleeni on tärkeää etenkin ihon, kynsien ja hiusten terveyden kannalta. Myös E-vitamiini toimii solujen hapettumista vastaan, edistää tervettä ulkonäköä ja taistelee ikääntymisen merkkejä vastaan.

Foolihappo ehkäisee aivohalvauksen riskiä sekä verisuonten kovettumista. Se auttaa myös estämään masennusta. Etenkin raskautta suunnitteleville sekä raskaana oleville foolihappoa suositellaan, sillä se ehkäisee sikiön hermostoputken sulkeutumishäiriön riskiä.

Sitrushedelmien bioflavonoidit lisäävät vastustuskykyä ja rypäleen siemenuute taas auttaa pitämään ihon nuorekkaana, hehkuvana ja terveenä pitkään. Vitamiinivalmiste sisältää myös maustekurkumaa, joka on erityisesti intialaisessa perinnelääketieteessä tunnettu rohdoskasvi. Se parantaa muistia, ehkäisee masennusta ja tuo helpotusta erilaisiin kiputiloihin.

Onko tuote turvallinen?

 Good Day Formulan A–Z monivitamiini on korkealaatuinen tuote, joka on kehitetty parantamaan vastustuskykyä sekä edistämään jokapäiväistä hyvinvointia. Tuote on tarkan tutkimustyön tulos ja se on korkeiden laatustandardien mukainen. Tuotteessa käytetyt raaka-aineet ovat puhtaita ja turvallisia ja vitamiini on tuotettu farmaseuttisen GMP-standardin mukaan.

Onko tuote helppokäyttöinen?

 A–Z monivitamiini on käytössä helppo. Koska se sisältää useita vitamiineja, joita tarvitaan joka päivä, et tarvitse useita erillisiä vitamiinivalmisteita. Sinun ei myöskään tarvitse murehtia, että saisit liikaa jotain tiettyä vitamiinia, sillä saat kaikki tarvitsemasi rakennusaineet yhdestä purkista. Vain yksi vitamiinitabletti päivässä riittää ja tiedät, että pysyt terveempänä ja elinvoimaisempana pidempään. Ota monivitamiini osaksi perheesi aamurutiinia, jolloin sen käyttö ei unohdu kiireisimpänäkään päivänä. Näin huolehdit itsestäsi ja myös koko perheestäsi.

Tuote on mahdollista tilata vaivattomasti kotiin kausitilauksen avulla. Tämä helpottaa kiireisen elämän keskellä. Lisäksi palvelua käyttämällä voit olla varma siitä, että vitamiinivarastosi on aina ajan tasalla niin elimistössäsi kuin lääkekaapin hyllylläkin. Sinun ei tarvitse muistaa tehdä uutta tilausta vaan saat automaattisesti vahvistuksen uudesta jaksosta. Voit myös halutessasi muuttaa tilaustasi tai peruuttaa sen milloin tahansa.

Paras monivitamiini naiselle

 Monivitamiinien käyttö on useille naisille hyvin tärkeää. Naiset tarvitsevat vitamiineja siinä missä miehetkin, mutta on olemassa muutamia erityissyitä, minkä vuoksi juuri naisten kannattaa pitää huoli riittävästä vitamiinien saannista. Lue lisää tästä kappaleesta siitä, miksi juuri naisten tulee tarkkailla ruokavaliotaan sekä varmistaa, että he pääsevät nauttimaan kaikkien vitamiinien ja hivennaineiden tuomista eduista.

Paras monivitamiini erityisruokavalioiselle

 Erityisesti naisista iso osa noudattaa jonkinlaista ruokavaliota omaehtoisesti. Erityisesti painoaan pudottavalle on hyvin tärkeää, että niukasta ruokavaliosta huolimattaa turvataan kaikkien tärkeiden ja tarpeellisten vitamiinien sekä hivenaineiden saanti. A–Z monivitamiini turvaa myös painoaan tarkkaileville tai sitä aktiivisesti pudottaville kaikki mahdolliset avut tässä tavoitteessaan sekä lisää jaksamista ruokavaliomuutoksen keskellä. Erityisesti tuotteen sisältämät B-ryhmän vitamiinit ovat tärkeitä silloin kun ruokavalio on yksipuolista, eikä kyseisiä vitamiineja saa siitä riittävästi. Myös terveyssyistä tiettyä ruokavaliota noudattavien välttämättömien vitamiinien tarve voidaan tyydyttää monivitamiinivalmistetta käyttämällä.

Paras vitamiini kiireiselle

 A–Z monivitamiini on paras vitamiini naisille, jotka ovat usein hyvin kiireisiä ja hoidettavana on useita asioita yhtä aikaa. Tämän tuotteen käyttäminen helpottaa arkirutiineja, sillä usean vitamiinivalmisteen sijaan kaiken tarvittavan saa yhdestä tabletista. Lisäksi naiset kärsivät usein kiireen tuomasta stressistä, mihin erityisesti tuotteen sisältämät B-vitamiinit tuovat helpotusta.

Paras monivitamiini miehelle

Miesten vitamiinien saannin vähyys johtuu usein epätasapainoisesta ruokavaliosta sekä kiireisestä elämäntyylistä, joka johtaa usein unen saannin puutteeseen sekä ravintoarvoltaan niukkaan ruokavalioon. Miehet tarvitsevatkin usein vitamiinilisää, jotta jaksaisivat paremmin ja pysyisivät terveinä. Miehet myös usein harrastavat kuormittavampaa liikuntaa kuin naiset, jolloin useiden vitamiinien tarve on suurempi.

Paras vitamiini paljon matkustavalle

 A–Z monivitamiini on todella helppo ja nopea vitamiinilisä niille, jotka käyvät paljon esimerkiksi työmatkoilla. Vitamiinit on helppo pakata mukaan ja koska yhdellä tuotteella varmistat kaikkien tärkeimpien vitamiinien saannin, et tarvitse niitä varten liikaa tilaa matkatavaroissasi. Lisäksi yksi tabletti riittää, joten samaa rutiinia on helppo noudattaa niin kotona kuin reissun päällä ollessakin.

Aktiivinen elämäntyyli kaipaa lisää boostia

 Kiireinen ja paljon erilaisia aktiviteetteja sisältävä arki kaipaa vastapainoksi tarvittavan määrän lepoa. Unen määrän ja laadun lisäksi tärkeää on, että elimistö saa tarvitsemansa tarveaineet palautuakseen aktiivisesta päivästä. Vitamiinien saanti takaa myös sen, että seuraavasta yhtä kiireisestä päivästä tulee mahdollisimman hyvä ja tuloksellinen.

Paras monivitamiini lapselle

 Kasvavalle lapselle monipuolisen ruokavalion ja liikunnan saanti on avainasemassa hänen kehityksensä kannalta. Lapsi ei kuitenkaan välttämättä saa ravinnosta kaikkia tarvitsemiansa vitamiineja ja hivenaineita. Tämä voi johtua yksipuolisesta ruokavaliosta joko vanhempien tiedon vähyyden vuoksi tai siitä syystä, että lapsi ei ole halukas kokeilemaan uusia ruokalajeja. Tällöin on hyväksi pyrkiä lisäämään vähitellen monipuolisempaa ruokavaliota sekä ottaa monivitamiinit päivittäiseksi avuksi. Monivitamiinivalmiste takaa sen, että lapsi saa kaikki tarvitsemansa rakennusaineet, jotta hän voi kasvaa ja kehittyä. Vitamiinit myös auttavat parantamaan lapsen vastustuskykyä ja saavat hänet pysymään terveempänä.

A–Z monivitamiini on monipuolinen tuote, joka turvaa lapsen vitamiinien saannin silloinkin kun ruokavalio ei sitä kata. Tuote on valmistettu turvallisista ainesosista, joten se sopii erinomaisesti myös perheen lasten nautittavaksi. Totuta lapsesi monivitamiinien käyttöön jo varhain ja he voivat hyvin nyt ja tulevaisuudessa.

Paras monivitamiini urheilijalle

 Paljon liikkuvat ihmiset pitävät kehostaan hyvää huolta ja harrastavat urheilua pysyäkseen kunnossa tai päästäkseen tiettyyn tavoitteeseen kilpaurallaan. Vaikka kehosta ja lihaksista pidetään huolta, myös elimistö tarvitsee suuren määrän huomiota.

Monivitamiini on tärkeää aktiiviurheilijalle

 Tavoitteellista urheilua harrastavat ovat usein erittäin tietoisia siitä, minkälaisia harjoitteita tulee tehdä, jotta onnistuminen omassa lajissa on saavutettavissa. Toistojen määrä on usein avainasemassa, mutta myös tarpeellinen määrä lepopäiviä, unta ja välillä muuta ajateltavaa ovat tärkeitä huippukuntoon pääsemisessä. Ravinto on myös yksi iso osa-alue urheilijan arkea ja säännöllinen ja monipuolinen ruokarytmi lisäävät voimia harjoitteluun.

Lisäksi vitamiinit ja hivenaineet auttavat vahvistamaan luustoa ja lihaksistoa sekä auttavat palautumisessa. Aktiiviurheilijan tuleekin pitää huolta siitä, että hän saa kaikki tarpeelliset vitamiinit päivittäin. Lisäksi etenkin kilpakautena useat urheilijat joutuvat pinnistelemään yhä lujempaa ja monesti entistä niukkaenergiaisemmalla ruokavaliolla kuin muulloin. Tällöin vitamiinilisän tarve korostuu entisestään. A–Z monivitamiini auttaa urheilijaa turvaamaan välttämättömien hivenaineiden saannin helpolla tavalla ja tavoitteiden saavuttaminen on taas hieman lähempänä.

Myös kuntoliikkuja hyötyy vitamiineista

 Tavalliselle kuntoilijallekin useiden vitamiinien saanti on tärkeää. Etenkin luustoa vahvistavat vitamiinit ja hivenaineet ovat hyvä lisä. Kuntoliikkujalle haasteellisinta saattaa olla aktiivisemman liikuntaharrastuksen aloittaminen. Kun mieli on virkeä ja olo aktiivinen, liikuntakin alkaa miellyttää entistä enemmän. Monivitamiinilisä auttaa pysymään terveempänä ja aktiivisena, jolloin liikuntakin on helpompaa. Lisäksi kuntoliikkujan palautuminen saattaa olla hidasta, johon taas apua saa etenkin B-vitamiiniryhmän vitamiineista.

Ota käyttöösi paras monivitamiini ja voi paremmin

 A–Z monivitamiini takaa jokaiselle turvallisen tavan saada tarpeellinen määrä vitamiineja ja hivenaineita, joita elimistömme kaipaa joka päivä. Terveellinen ruokavalio, säännöllinen ateriarytmi, tarpeeksi rasittava liikunta sekä levon ja unen saanti ovat erittäin tärkeitä jokaiselle. Kuitenkaan aina ei silti ole mahdollista taata kaikkien tarvittavien vitamiinien saantia joka päivä. Tästä syystä monivitamiinilisä onkin mainio apuväline, jotta voi olla varma siitä, että käytössä on kaikki mahdolliset työkalut elimistön kunnossa pitämiseen. A–Z monivitamiini on tutkitusti turvallinen lisä, jonka jokainen voi ottaa osaksi omaa rutiiniaan, ihan joka päivä.