Tänään: 14.07.2024

Päätoimittaja

Parasta mahdollista elämää Mainiokoti Emilia ja Arvidissa

hyvinvointi

Sosionomi Wilja Suoniemi pitää seuraa asukkaalle kuvaushetkellä. Asukas on tyytyväinen kodin palveluihin sekä henkilökuntaan.

Virkeä Mainiokoti Emilia ja Arvid sijaitsee rauhallisessa naapurustossa Virkkalassa, Järnefeltin koulun naapurissa. Kodissa asuvat ikäihmiset tarvitsevat ympärivuorokautisia hoivapalveluja, turvaa ja huolenpitoa. Kodissa järjestetään paljon mukavaa ohjelmaa ja toimintaa. Emiliassa ja Arvidissa on hyvä asua ja elää omannäköistä elämää. Emiliassa ja Arvidissa asukas on keskiössä.

Turvallisuutta elämään

Olen asunut täällä yli kymmenen vuotta ja kokenut asumisen turvalliseksi ja hyväksi. Täällä on aina seuraa ja tekemistä. Palvelut toimivat ja henkilökunta on osaavaa ja auttaa aina tarpeen tullessa.

Emilian ja Arvidin asukas

Me olemme täällä asukkaita varten, ja olemme heidän mukanaan kaikissa arjen tarpeissa, kertoo .

sosionomi Wilja Suoniemi

Meillä työntekijät saavat kosketuksen todelliseen elämään sen iloisina ja surullisina hetkinä. Meidän tehtävämme on luoda paras mahdollinen koti loppuiäksi asukkaillemme.

Yksikönjohtaja Sanna Sisto

Turvallisen elämän osana on myös viihtyminen, johon Virkkalassa kuuluvat niin käppäilykerho kuin musiikki ja bingoilu.

Meillä on viikko-ohjelma, johon asukkaat saavat myös toivoa sisältöä joka viikkoisessa asukaskokouksessa.

Suoniemi

Moniammatillinen henkilökunta

Emilia ja Arvid on 40-paikkainen ympärivuorokautista hoivaa ja turvaa tarjoava koti, jossa töissä oleva henkilökunta omaa laajan ammattitaidon.

Jokainen meillä on osa tiimiä, ja yhdessä saamme aikaan kokonaisuuden, josta asukkaamme pitävät.

sairaanhoitaja Venla Nikander


Tärkeintä työntekijöissä on halu toimia asukkaiden parhaaksi ja auttaa tiimiä toimimaan hyvin – jokaiselle löytyy se oma työtehtävä ja vastuu, kunhan peruskoulutus on suoritettu.

Meillä jokaisella työtiimin jäsenellä on merkityksensä. Joukkuehenki ja yhdessä tekeminen ovat tärkeitä elementtejä. Monet uudet työntekijät ovatkin sanoneet meistä, että olemme lämmin ja sydämellinen paikka olla töissä.

Sisto

Kodin henkilökunta ei ole vain moniammatillinen, vaan se on myös monikulttuurillinen ja ikäjakauma on reilusta 20 vuodesta yli 60- vuotiaisiin, ja töissä on niin naisia kuin miehiäkin.

Voitto Mainiokotiin

Mainiokoti Emilia ja Arvidin henkilökunta on juuri voittanut Mehiläisen ja Mainiokotien Tähtisuorituspalkinnon nimenomaan jatkuvalla kehittämisellään, laadukkaalla työllään, asukastyytyväisyydellä sekä mm. uusien käytäntöjen pilotoinnilla.

Olen ylpeä meidän huipputiimistä, jolla teemme työmme ja varmistamme asukkaille turvallisen ja hyvä elämän.

Sisto

Aloitin täällä seitsemän vuotta sitten, olin välillä Mainiokodissa Espoossa, mutta nyt taas takaisin täällä, koska täällä on hyvä olla töissä.

lähihoitaja Jippi Kolari

Töihin Virkkalaan

Mainiokoti Emilia ja Arvidin tiimiin mahtuisi vielä lähi- ja sairaanhoitajia sekä vakituisesti että keikkatyöhön. Oletko sinä uusi työntekijä Mainiokoti Emilia ja Arvidin iloiseen tiimiin?

Tiimikuvassa vasemmalta oikealla Jippi Kolari, Nina Seppälä, Riku Tuovila, Anna Riuttala, Venla Nikander, Sanna Sisto sekä Wilja Suoniemi.

Mainiokoti Emilia ja Arvid | Helsingiuksentie 54 B | 08700 Lohja
Yksikönjohtaja Sanna Sisto | Puhelin 050 592 2301 | sanna.sisto@mainiokodit.fi

www.mainiokodit.fi