Tänään: 14.07.2024

Ei ole väliä oletko teini vai aikuinen, mutta pelaatko tietokonepelejä vähän ikään kuin harrastuksena?

Pelaatko niin intohimoisesti, että voisit silloin tällöin kertoa pelaamisesta tai peleistä muillekin? Peliarvosteluja, pelivinkkejä – striimiä pelaamisesta?

Tule mukaan tiimiin

Jos tämä kiinnostaa, ja haluaisit olla pala uutta suomalaista pientä eUrheilun kanavaa, mieti asiaa ja ole yhteydessä, nimittäin eepelit.fi etsii lisää avustajia ja kumppaneita. eepelit.fi ja e-urheilua.com ovat yhteistyössä aloittaneet kaksi sivustoa, jotka käsittelevät pelaamista ja pelaamiseen liittyviä ilmiöitä kuten pelaajia. Siinä missä eepelit.fi on uutis- ja artikkelisivusto, on e-urheilua.com hieman enemmän, koska sitä puolta ylläpitävät itse pelaajat, ja siellä on uutisten lisäksi mm. oma teamspeak-kanava.

Sivustot eivät etsi täysipäiväisiä pelaajia tai täysipäiväisiä avustajia, vaan pelaajia, jotka silloin tällöin haluavat ja ehtivät kertoa omista kokemuksistaan ja peleistä, laitteista ja vaikka siitä kuinka surkea joku tietty pelituoli olikaan. Kaikki eUrheiluun liittyvä kiinnostaa.

Voit ottaa yhteyttä Facebookissa EEPELIT-ryhmän kautta tai menemällä noille kahdelle sivustolle, tai laittamalla sähköpostia Ykkös-Lohjan toimitukseen: kari@ykkoslohja.fi – ei muuta kuin pelailemisiin!