Jokainen sana sopii kuvaamaan Lionsia. Joukkueiden riveissä on miehiä, naisia, poikia, tyttöjä, isiä, äitejä, lapsia, kavereita ja vaikka mitä. Yksittäisten joukkeiden sijasta onkin oikeutettua puhua jostain isommasta. Lions on yhteisö, jota voi kuvailla sanalla Leijonaperhe.

Aikoinaan Lions oli pienehkö miesten joukkue. Nykyään mukana on miesten joukkueen lisäksi naisten joukkue sekä yhdistelmäjoukkueet nuorille kahdessa eri ikäluokassa. Ja miesten joukkueesta iso osa pelaa myös Hangon ja Lohjan yhdistymisen kautta luodussa UNC Crusadersissa. Näin ollen Leijonaperheeseen kuuluu itse joukkueiden osalta reilu sata pelaajaa. Mutta se on vain pieni osa, jonka lisäksi ovat myös tuki- ja kannustusjoukot. ”Yhdessä olemme enemmän”, kuten tunnetun hyväntekijän motto sanoo.

Viime kausien ajalta on jäänyt mieleen monta hetkeä ja tarinaa. Yksi mieleenpainuvimmista on ollut se, kun näin lohjalaisella parkkipaikalla pienen pojan jolla oli päällä Lionsin t-paita. Mieleenpainuvan tuosta tilanteesta teki se, että tuo näky konkretisoi ajatuksen Leijonaperheestä. Joku joukkueen ulkopuolelta kantoi ylpeästi sen logoa. Lions on enemmän kuin pelkät pelaajat. Amerikassa pienen kaupungin lukiojoukkue voi olla oleellinen osa identiteettiä ja jokapäiväistä elämää. Lohjalla Lionsilla on mahdollisuus samaan hieman pienemmässä mittakaavassa. Tuskin Lohjantähteä suljetaan pelipäivinä, mutta joukkueista voi tulla oleellinen osa Lohjaa ja lohjalaisuutta. Jokainen voi liittyä Leijonaperheeseen ja kantaa Lionsin logoja ylpeydellä.

Näin kevään kynnyksellä onkin paikallaan antaa iso kiitos kaikille niille jotka ovat tukeneet joukkuetta ja pelaajia, mahdollistaneet pelaajien harjoittelun ja pelaamisen, kannustaneet katsomoissa ja nettilähetysten kautta, sekä vieneet viestiä Leijonaperheestä eteenpäin. Kiitos!