Jo perinteeksi tullut Läntisen-Uudenmaan kesälehti Lännen Helmi ilmestyy jälleen tämänkin vuoden kesäkuussa. Kesäkuun ensimmäisellä viikolla se ilmestyy Lohjan, Pohjois-Siuntion, Vihdin ja Karkkilan alueilla ja seuraavalla viikolla sitten Kirkkonummen alueella tullen jaetuksi lopulta noin 55 000 kotitalouteen ja mökeille. Lännen Helmi on ollut kesäkuinen kesälehti jo vuosia, ja näin siis on tänäkin vuonna.

Lännen Helmellä on ollut vuosien varrella erilaisia teemoja. Lehdessä on käsitelty mm. alueen kartanoja, rautatietasemia, historiaa ja alueen palveluita. Joka vuosi lehdessä on ollut esillä myös mahdollisimman kattavasti alueen kesäteattereiden esitykset, mikä onkin yksi syy, miksi lehti ”elää” huomattavasti kauemmin kotien pöydällä, kuin normaali lehti. Lisäksi lehdessä on luettavana paikalliset tapahtumat alueittain, aivan kuten aikaisempinakin vuosina.

Palvelu – tapahtumapaikka – nähtävyys

Jos tiedät paikan, etkä muista nähneesi siitä juttua aiemmissa Lännen Helmissä, ota yhteys toimitukseen: toimitus@ykkoslohja.fi ja ehdota paikkaa artikkeliaiheeksi. Lännen Helmen artikkelit kirjoitetaan kaikki toukokuun aikana ja tässä vaiheessa sisältösuunnitelmassa on vielä pari paikkaa hyvällä jutunaiheelle!

Yrittäjä – vielä ehdit mukaan Lännen Helmeen

Lännen Helmi on myös loistava paikka alueellisten yritysten ja palveluiden tulla esille – olet sitten ravintola, remontoija, liikkeenharjoittaja tms niin tällainen mahdollisuus tulee tarjolle vain kerran vuodessa, Lännen Helmessä. Lehden lisäksi mainokset jaetaa myös alueelliseen Facebook- ryhmiin Lohjalla, Vihdissä, Kirkkonummella sekä Karkkilassa.

Jos sinulla on yritys, palvelu, tuotteita ja haluat kertoa niistä tälle alueelle, sinulla on vielä jonkin aikaa jäljellä varata oma mainospaikka lehdestä – lehti on rajattu sivumäärältään ja mainospaikkoja varataan päivittäin – ota siis yhteys mediamyyntiin ja soita tai laita sähköpostia Bolle tai Karille. Lännen Helmen mediakortista näet mediatilojen hinnoittelun sekä tarkemman jakelualueen.

Muutama malli menneistä Lännen Helmistä

Lännen Helmi 2023 on luettavissa Lehtiluukusta: https://www.lehtiluukku.fi/lehdet/kaupunkilehti_ykkos-lohja/23-2023/345559.html

Lännen Helmi 2022 on myös luettavissa Lehtiluukusta: https://www.lehtiluukku.fi/lehdet/kaupunkilehti_ykkos-lohja/23-2022/312408.html

Sekä Lännen Helmi 2021: https://www.lehtiluukku.fi/lehdet/kaupunkilehti_ykkos-lohja/22-2021/280691.html

Kommentoi kirjoitusta