Tänään: 12.07.2024

Toimittaja

Pikkupässin Polkasulle kulttuurimaisemiin

karkkila, pyöräily

Kolmatta kertaa järjestettävä Pikkupässin Polkasu vie kulkijan historialliselle seikkailulle pitkin raudan tietä 28.9. Reiteillä kuljet Pikkupässin jälkiä seuraten halki eteläsuomalaisen kulttuurimaiseman Karkkilasta, Pilpalaan, Lopelle tai halutessasi aina Hyvinkäälle ja takaisin.

Tämän vuoden tapahtuma on suurempi ja parempi, kuin koskaan aikaisemmin. Reittien opasteita on parannettu ja matkan varrelta löytyy huomattava määrä tapahtumassa mukana olevia kohteita, joissa kulkija voi virkistää itseään ostamalla virvokkeita tai tutustua syksyiseen maalaisidylliin ihan lähietäisyydeltä. Luonto ja lande ovat parhaimmillaan paikan päällä koettuna!

Tarjolla on reittivaihtoehtoja perheille sekä aktiivisille kuntoilijoille. Reitit voi ajaa tavallisella pyörällä ja cyclocrossarillakin teillä pärjää, mutta MTB-pyörällä se varmaan miellyttävintä on! Reittejä on neljä: 10km reitti Karkkila – Siikala – Karkkila (https://youtu.be/qadeW6aCAPU), 30km reitti Karkkila – Vaskijärvi – Karkkila (https://youtu.be/koNCos2kSVw), 40km reitti / Karkkila – Pilpala – Karkkila sekä 100km reitti Karkkila – Hyvinkää – Karkkila (https://www.youtube.com/watch?v=oZ3ykkRdgmc&t=8s).(Reitteihin voi tulla muutoksia.) Lähtö tapahtuu kaupungintalon aulasta, Valtatie 26 D, kello 10.00–12.00 välillä.

Tapaturmavakuutuksesta tulee jokaisen osallistujan huolehtia itse! Ilmoittautua voi myös ennakkoon: karkkilanlatu@gmail.com. Tapahtumamaksu 20 e. Maksu käteinen tai mobile pay. Lapset polkevat ilmaiseksi. Tapahtuman tuotto ohjataan paikallisen luontoliikunnan kehittämiseen.