Syksy etenee, illat pimenevät ja Karkkilan Latu ja Karkkilan kaupungin liikuntapalvelut haluavat tuoda taas perinteisen valonpilkahduksensa syysiltaan järjestämällä Pimeän patikan lauantaina 16.10. klo 17.00–21.00.
Tällä kertaa patikka suuntautuu kohti Lemmoinvuorta ja sen päälle kesän aikana talkoovoimin rakennettua kotaa. Reitti valaistaan ulkotulilla, mutta mukaan kannattaa ottaa silti myös oma tasku- tai otsalamppu. Reitti on edellisvuotta haastavampi ja vuoren päällä pitää olla varovainen!

Reiteille voi lähteä kolmesta paikasta: Pyhäjärven matonpesupaikalta lähtee (Pyhäjärvenraitti) noin 6 km pitkä lenkki, Ala-emalista (Valurinkatu) noin 4,5 km pitkä lenkki ja Käpylän kentältä (Käpyläntie) noin 4 km pitkä lenkki.

Lemmoinvuoren kodalla on myynnissä grillimakkaraa, munkkeja, kahvia ja mehua.

–Koska olemme ympäristötietoinen yhdistys, rohkaisemme kaikkia ottamaan mukaan oman kahvikuppinsa tai kuksansa. Näin saisimme vähennettyä pahvimukien käyttöä, niitä on kuitenkin tarjolla, viestitetään Karkkilan Ladusta.

Vuorelle saavutaan ja sieltä poistutaan itsenäisesti valaistua ja merkittyä reittiä pitkin. Aurinko laskee 16.10. klo 18.10 ja hämärää kestää sen jälkeen 44 minuuttia.

–Pakkaa lampun lisäksi mukaan omat eväät tai vähän pikkurahaa (tai lataa älypuhelimeesi Mobilepay) sekä roimasti seikkailumieltä. Ota mukaan myös tuttavasi. Karvakaveritkin ovat tervetulleita patikoimaan!

Reitti valaistaan ulkotulilla, mutta mukaan kannattaa ottaa silti myös oma tasku- tai otsalamppu.