Kylpylähotelli Päiväkummussa on kaksi ravintolaa.

Syö hyvin!

Tie asiakkaittemme sydämiin käy tunnetusti vatsan kautta. Viihtyisässä ravintola Kanervassa sekä à la carte ravintola Panoramassa voit ruokailun yhteydessä ihastella upeita järvimaisemia. Tervetuloa viihtymään!

Ravintola Kanerva

Tervetuloa Ravintola Kanervaan

Kylpylän päärakennuksessa sijaitseva viihtyisä Ravintola Kanerva on tunnettu maittavasta ruuasta ja mutkattomasta palvelusta. Ravintolan ikkunoista ja terassilta avautuu upeat näkymät Lohjanjärvelle. Ravintola on saanut nimensä Sakari Topeliuksen v. 1889 ilmestyneen runokokoelman ”Kanervia” mukaan.

150 asiakaspaikkaa, lisäksi ravintolan yhteydessä kaksi kabinettia á 30-50 paikkaa sekä à ala carte ravintola Panorama.

Ravintolassa A-oikeudet.

Ruokailut

Lounas- ja päivällisaikaan on tarjolla herkkuja runsaista buffetpöydistä. Sunnuntaisin kannattaa tulla kauempaakin nauttimaan juhlavasta pitopöydästä. Ruokalistalta löytyy vaihtoehtoja vaativammallekin herkkusuulle. Päiväkummun pizzoja ei myöskään kannata jättää maistamatta. Voit tilata pizzan myös mukaan kotiisi tai vaikkapa huoneeseen.

Lue lisää

Viihde ja tapahtumat

Tanssimusiikista nautitaan neljänä iltana viikossa. Keskiviikkoisin ja perjantaisin lauletaan karaokea, lauantaisin soittaa orkesteri ja tiistaina ja torstaina tanssitaan levyjen tahtiin. Ravintolassa järjestetään usein teemailtoja ja tapahtumia, joista kerromme tarkemmin tapahtumakalenterissa.

Lue lisää

Ravintolamme on avoinna seuraavasti:

  • Ma-to klo 7.15 – 22.00
  • Pe-la  klo 7.15 – 1.00 (2.00)
  • Su      klo 8.00 – 21.00

Á la cartea tarjolla

  • Ma-to  klo 12 – 20.30
  • Pe – la klo 12 – 22.30
  • Su      klo 12 – 20.30   HUOM! Su 12.11. á la carte saa klo 16.00 jälkeen.

Kesän ehdoton suosikki – Kanervan kattoterassi

Ravintola Kanervan aurinkoiselta kattoterassilta on upeat näköalat Lohjanjärven kauniisiin maisemiin. Osa terassin asiakaspaikoista on katetulla ja lasitetulla parvekkeella. Tule kokemaan Suomen suvi parhaimmillaan!
Terassilla voit nauttia auringosta myös rennosti aurinkotuoleissa. Aktiivisille kesästä nauttijoille löytyy kattoterassilta myös tekemistä vaikka koko perheelle, nimittäin kuuden radan mittainen minigolf-rata!

Katso tästä 360° kuvaa kattoterassilta

Liity ravintolan mobiili-etuklubiin

Lämpimästi tervetuloa viihtymään!