Tänään: 18.07.2024

yrittäjä ja rahoitus

Päätoimittaja

Qredin menestystarinan taustalla: Mikä tekee pienyritysten rahoituksesta toimivaa

rahoitus, yrityslaina

*artikkeli sisältää mainoslinkin

Pienyritysten rahoitus on usein haasteellista perinteisillä rahoitusmarkkinoilla. Qred on onnistunut muuttamaan tätä dynamiikkaa tarjoamalla innovatiivisia ja asiakaslähtöisiä ratkaisuja. Tässä artikkelissa tarkastelemme, mitkä tekijät ovat tehneet Qredin pienyritysten rahoituksesta niin toimivaa ja menestyksekästä.

Asiakaslähtöinen lähestymistapa

Qredin menestyksen kulmakivenä on asiakaslähtöinen lähestymistapa. Perinteiset pankit keskittyvät usein suuriin yrityksiin ja niiden rahoitustarpeisiin, jättäen pienyritykset vähemmälle huomiolle. Qred on toiminut toisin: se on asettanut pienyritysten tarpeet etusijalle ja räätälöinyt palvelunsa vastaamaan juuri näitä tarpeita.

Pienyritykset arvostavat joustavuutta ja nopeutta rahoituspäätöksissä. Qredin tarjoamat lainat ja luottokortit ovat helposti ja nopeasti saatavilla, mikä auttaa yrityksiä reagoimaan nopeasti muuttuviin liiketoimintaympäristöihin. Tämä on ollut yksi keskeinen tekijä Qredin menestyksessä.

Läpinäkyvyys ja luotettavuus

Rahoitusmarkkinoilla luottamus on keskeistä. Qred on onnistunut luomaan luottamusta tarjoamalla läpinäkyviä rahoitusratkaisuja ilman piilokuluja. Yrittäjät tietävät tarkalleen, mitä he maksavat ja millä ehdoilla. Tämä läpinäkyvyys on ollut ratkaiseva tekijä Qredin houkuttelevuudessa pienyritysten keskuudessa.

Qredin kiinteät kuukausikulut ilman piilokuluja tai yllättäviä maksuja ovat tehneet yrityksen rahoitusratkaisuista ennakoitavia ja helposti hallittavia. Tämä on auttanut pienyrityksiä suunnittelemaan talouttaan paremmin ja välttämään rahoitukseen liittyvät yllätykset.

Nopea ja helppo hakuprosessi

Pienyritysten aika on arvokasta, ja monimutkaiset hakuprosessit voivat olla esteenä rahoituksen saamiselle. Qredin lainahakemus on suunniteltu nopeaksi ja helpoksi: sen täyttäminen vie vain minuutin, ja lainatarjous saadaan tunnin sisällä. Tämä nopeus ja helppous ovat tehneet Qredistä suosikin pienyritysten keskuudessa.

Rahat voivat olla tilillä samana päivänä, mikä on usein ratkaisevan tärkeää pienyrityksille, jotka tarvitsevat rahoitusta nopeasti. Tämä joustavuus ja nopeus ovat auttaneet monia pienyrityksiä selviämään taloudellisista haasteista ja hyödyntämään uusia liiketoimintamahdollisuuksia.

Monipuoliset rahoitusvaihtoehdot

Qred ei tarjoa ainoastaan lainoja, vaan myös muita rahoitusvaihtoehtoja kuten Qred Visa -luottokortin. Tämä monipuolisuus antaa pienyrityksille enemmän valinnanvaraa ja mahdollisuuden valita juuri heidän tarpeisiinsa sopiva rahoitusratkaisu. Qred Visa -kortti tarjoaa joustavan ja kuluttoman tavan hallita yrityksen päivittäisiä kuluja.

Erinomainen asiakaspalvelu

Hyvä asiakaspalvelu on ollut myös avaintekijä Qredin menestyksessä. Ammattitaitoinen ja helposti tavoitettava asiakaspalvelu on auttanut rakentamaan vahvoja asiakassuhteita. Qredin asiakaspalvelu on avoinna arkipäivisin klo 8-19, mikä takaa nopean avun tarpeen vaatiessa. Lisäksi lainapalvelu on saatavilla verkossa 24/7, mikä lisää sen saavutettavuutta. Saatavilla myös virtuaalinen luottokortti.

Trustpilot-arviot

Qredin menestystä tukee myös erinomainen asiakaspalaute. Trustpilotin mukaan Qredillä on Suomen tyytyväisimmät yritysasiakkaat. Tämä korkea asiakastyytyväisyys on seurausta Qredin asiakaslähtöisestä palvelusta, joustavuudesta ja läpinäkyvyydestä. Hyvät arviot ja suositukset ovat auttaneet Qrediä houkuttelemaan uusia asiakkaita ja kasvattamaan liiketoimintaansa.

Yhteenveto

Qredin menestystarinan taustalla on useita tekijöitä, jotka tekevät pienyritysten rahoituksesta toimivaa: asiakaslähtöisyys, läpinäkyvyys, nopeus, monipuoliset rahoitusvaihtoehdot ja erinomainen asiakaspalvelu. Nämä tekijät yhdessä ovat auttaneet Qrediä kasvamaan nopeasti ja saavuttamaan merkittävän aseman pienyritysten rahoitusmarkkinoilla.

Esimerkki 10 000 €:n laina, maksuaika 6kk: Yrittäjä maksaa pääomaa takaisin yhtä suurissa erissä, tässä esimerkissä siis 6 kertaa 1 667 € sekä kuukausikulun 199 € (yrityskohtainen). Siinä kaikki. Mikäli hän maksaa lainansa pois jo 3 kk:ssa, lainan kokonaishinnaksi muodostuu tällöin 3 x 199 € eli 597 €.

Qredin kasvutarina

Qred on perustamisestaan lähtien keskittynyt tarjoamaan pienyrityksille parempia rahoitusratkaisuja ja asettamaan heidän tarpeensa etusijalle. Tässä on katsaus Qredin merkittävimpiin saavutuksiin ja laajentumisiin vuodesta 2015 alkaen.

2015: Qredin perustaminen

Qred perustettiin vuonna 2015 Tukholmassa. Yrityksen missiona oli parantaa pienyritysten kokemuksia rahoituksesta ja asettaa heidän tarpeensa etusijalle. Tavoitteena oli luoda läpinäkyviä, joustavia ja asiakaslähtöisiä rahoitusratkaisuja pienyrityksille.

2016: Laajentuminen Suomeen ja Latviaan

Vuonna 2016 Qred aloitti toimintansa Suomessa ja avasi konttorit sekä Helsinkiin että Latviaan. Tämä oli yrityksen ensimmäinen askel kansainväliseen laajentumiseen, ja se mahdollisti Qredin tarjoamien palvelujen laajemman saatavuuden Pohjoismaissa ja Baltian alueella.

2017: Markkinoiden avaaminen Tanskassa

Seuraavana vuonna, 2017, Qred avasi portit Tanskan markkinoille. Tanskassa Qred pystyi tarjoamaan pienyrityksille samat joustavat ja asiakaslähtöiset rahoitusratkaisut, jotka olivat saavuttaneet suosiota jo Suomessa ja Latviassa.

2018: Toiminnan laajentaminen Alankomaihin

Vuonna 2018 Qred jatkoi laajentumistaan ja aloitti toimintansa Alankomaissa. Tämä toi yrityksen lähemmäksi Keski-Euroopan markkinoita ja mahdollisti entistä useamman pienyrityksen tukemisen joustavilla rahoitusratkaisuilla.

2019: Laskurahoitus ja liiketoiminta Brasiliassa

Vuonna 2019 Qred alkoi tarjoamaan laskurahoitusta Ruotsissa. Lisäksi yritys aloitti liiketoiminnan perustamisen Brasiliaan, laajentaen näin toimintaansa myös Latinalaiseen Amerikkaan. Tämä osoitti Qredin halukkuuden palvella pienyrityksiä globaalisti.

2020: Liiketoiminta Belgiassa ja tunnustus Financial Timesilta

Vuonna 2020 Qred aloitti liiketoiminnan Belgiassa. Samana vuonna Financial Times listasi Qredin Euroopan kahdeksanneksi nopeimmin kasvavaksi yritykseksi. Tämä tunnustus korosti Qredin menestystä ja nopeaa kasvua rahoitusalalla.

2021: Qred Visa markkinoille Ruotsissa

Vuonna 2021 Qred toi markkinoille Qred Visan, uuden luottokortin pienyrityksille Ruotsissa. Qred Visa tarjosi yrityksille joustavan ja kuluttoman tavan hallita päivittäisiä kuluja ja rahavirtoja, täydentäen näin Qredin rahoitustuotteiden valikoimaa.

2022: Toiminnan aloittaminen Norjassa

Vuonna 2022 Qred jatkoi laajentumistaan ja aloitti toiminnan Norjassa. Tämä vahvisti Qredin asemaa Pohjoismaissa ja mahdollisti yrityksen rahoitusratkaisujen tarjoamisen entistä laajemmalle pienyritysten joukolle.

2023: Qredistä tulee pankki

Vuonna 2023 Qred saavutti merkittävän virstanpylvään, kun siitä tuli pankki. Tämä muutos mahdollisti entistä laajemman ja monipuolisemman rahoituspalvelujen tarjoamisen pienyrityksille, vahvistaen Qredin asemaa rahoitusalalla.

Yhteenveto

Qredin matka vuodesta 2015 lähtien on ollut vaikuttava. Yritys on laajentunut useisiin maihin, tuonut markkinoille uusia tuotteita ja saavuttanut merkittäviä tunnustuksia. Qredin sitoutuminen pienyritysten tukemiseen ja heidän tarpeidensa etusijalle asettamiseen on ollut keskeinen tekijä yrityksen menestyksessä.

3 kommenttia artikkeliin ”Qredin menestystarinan taustalla: Mikä tekee pienyritysten rahoituksesta toimivaa”

Kommentointi on suljettu.