Tänään: 25.06.2024

Päätoimittaja

Rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen erikoisteema keskiviikkona 26.9.

Ykkös-Lohja on joka vuosi tehnyt rakentamisen erikoisliitteen sekä keväisin että syksyisin. Tänä syksynä tuo erikoisteemalehti ilmestyy keskiviikkona 26.9. ja lehteen on vielä saatavilla mediapaikkoja hyvin. Ns. RAKSA-lehdessä on ajankohtaisia artikkeleita alueemme tilanteesta sekä rakentamisesta, remontoinnista ja sisustamisesta yleensä.

Siinä missä Lohja kenties on muuttotappio kunta, meillä on tällä alueella paljon sekä uudisrakentamista että saneerausta. Tämä erikoisliite on oiva mahdollisuus kaikille tämän alueen rakennusalanyrityksille tulla esille sekä jaettavassa printtilehdessä kuin täällä internetissä niin kotisivujemme kuin erilaista muiden kanavien sekä sosiaalisen median kautta – vielä ehtii!

Mainosartikkelit vielä mahdollisia

Mikäli haluat yrityksenä tilata teistä advertoriaalin eli artikkelimuotoisen mainoksen, kannattaa pitää kiirettä. Artikkelit tehdään 10.-21.9.2018 välisenä aikana. Ota yhteys myyntiin mahdollisimman pian sopiaksesi sopivan ajan toimittajan käymiselle, haastattelulle sekä valokuvaukselle. Hinnat saat myyjiltä!

Mikäli sitten et ole aivan varma onko sinulla hyvää mainosaineistoa, tai sinulla ei ole mitään aineistoa, ei hätää! Me autamme sinua mainoksen tekemisessä ja saat käyttää tekemäämme mainosta myös omissa kanavissasi kuten Facebook ja omat kotisivusi.

Itse lehtihän julkaistaan netisssä myös PDF-lehteä ja on sitten heti keskiviikkona luettavissa: http://www.ykkoslohja.fi/nakoislehti/

Viimeisin Raksa-lehtemme oli maaliskuussa: lue tästä PDF

Jokainen erillinen artikkeli, myös advertoriaalit, julkaistaan täällä sopivalla osastolla eli tässä tapauksessa todennäköisesti “koti ja asuminen” osiossamme. Lisäksi nyt syksyllä julkaisemme jokaisen remontointiin ja rakentamiseen liittyvän jutun rakentamiseen erikoistuneella sivustollamme www.stadinraksat.fi. Sisustamisen artikkelit julkaisemme lisäksi myös www.muotijakoti.fi sivustolla.

Raksa-liite tarjoaa mediapaketin, joka yhdistää niin perinteisen joka kotiin jaettavan kaupunkilehden (34 000 kotitaloutta Lohja, Siuntio, Nummela), internet sivut (jopa kolme eri sivustoa) sekä mahdollisesti vielä sosiaalisen median kanavat, koska artikkelimme jaetaan vähintään Ykkös-Lohjan Facebook-sivulle ja asiakkaan ollessa Lohjalla myös OstaLohjalta kanavaan, ja asiakkaan ollessa Vihdistä, myös OstaVihdistä-kanavaan – nämä kanavat ovat aktiivisia sekä kotisivuina että Facebook-kanavina.

Mainosta paikallisessa, näyt parhaiten.
Jo 30 vuotta aidosti paikallisesti ja paikallisille.
Ota yhteys myyntiin ja kysy mahdollisuuksista

Jukka Jokinen
046- 920 3900
jukkaj@ykkoslohja.fi

Kari Oksanen
0400- 733 469
kari@ykkoslohja.fi

Jaana Mehtälä
050-3071911
jaana@ykkoslohja.fi

Varaa tästä mediatila

[contact-form-7 id=”5119″ title=”Mediatilavaraus”]