Tänään: 12.07.2024

rantajamit

Päätoimittaja

Riemu, ranta ja rakkaus – Lohjan Rantajamit viihdyttää festarikansaa 4.–6.7.

rantajamit

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO on läntisellä Uudellamaalla ja Varsinais-Suomessa kahdeksan kunnan alueella toimiva, paikallisten ihmisten omistama kasvava alueosuuskauppa. SSO:n toiminnan tarkoituksena on tuottaa palveluja ja etuja yli 70 000 asiakasomistajalleen. SSO:n tavoitteena on pysyä kehityksen kärjessä kaikilla toimialoillaan: market- ja tavaratalokaupassa, liikennekaupassa, matkailu- ja ravitsemiskaupassa sekä autokaupassa.Riemu, ranta ja rakkaus – Lohjan Rantajamit viihdyttää festarikansaa 4.–6.7.

Lohjan kesään on yli 30 vuoden ajan kuulunut Rantajamit, joka on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä oman alueensa suosituimpana tapahtumana. Jameja kutsutaan paikallisten keskuudessa ”Suomen suurimmaksi luokkakokoukseksi”, eikä syyttä – tapahtuma yhdistää niin lohjalaiset kuin kauempaakin tulevat festarikävijät vuodesta toiseen.

Taas on se aika kesästä, kun Aurlahden ranta täyttyy hyvästä musiikista, leppoisasta tunnelmasta ja iloisista festivaalivieraista. Tapahtuma on perinteikäs kaupunkifestivaali, joka on kesän odotetuimpia tapahtumia Länsi-Uudellamaalla. Jamit ovat kasvattaneet suosiotaan vuosi vuodelta. Moni valitsee kesän festareikseen sopivan kokoiset, huippuesiintyjillä valjastetut Rantajamit siitä syystä, että megatapahtumien väen tungos ei houkuttele kaikkia festivaalikävijöitä. 

– Meitä kiitellään todella paljon siitä, että saamme luotua Jameille ”ison maailman festaritunnelmaa” mahtavissa puitteissa ilman tunkua ja jonotusta. Tästä kiitos kuuluu meidän mahtavalle tiimille, jonka upean työpanoksen ansiosta voimme joka vuosi vastata kävijöiden odotuksiin ja myös ylittää ne, kertoo tapahtuman projektipäällikkö Elina Pakkanen iloisena.  

Esiintyjinä tuttuun tapaan huippuartisteja 

Esiintyjäkattaus koostuu tänäkin vuonna Suomen kuumimmista artisteista, kun muun muassa Kuumaa, Erika Vikman ja Haloo Helsinki! liikuttavat festarikävijöitä. 

Artistien arvioidut esiintymisajat: 

Torstai 4.7. 

Klo 16.30 Dog Hustlers 

Klo 17.45 Bee 

Klo 19.30 Ellinoora 

Klo 21.15 Teflon Brothers 

Klo 23 Kuumaa 

Perjantai 5.7. 

Klo 16.15 Stig 

Klo 17.45 Pasi ja Anssi 

Klo 19.30 Vesterinen yhtyeineen 

Klo 21.15 Erika Vikman 

Klo 23 Klamydia 

Lauantai 6.7. 

Klo 16.15 Frans Harju 

Klo 17.30 Olli Halonen 

Klo 19.15 Maija Vilkkumaa 

Klo 21 Yö ja JP Leppäluoto 

Klo 22.45 Haloo Helsinki! 

Jamien festarialue on auki päivittäin klo 15.30–00.30. Tarkemmat ohjelmatiedot sekä ohjeet festarikävijöille löytyvät osoitteesta rantajamit.fi

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO on läntisellä Uudellamaalla ja Varsinais-Suomessa kahdeksan kunnan alueella toimiva, paikallisten ihmisten omistama kasvava alueosuuskauppa. SSO:n toiminnan tarkoituksena on tuottaa palveluja ja etuja yli 70 000 asiakasomistajalleen. SSO:n tavoitteena on pysyä kehityksen kärjessä kaikilla toimialoillaan: market- ja tavaratalokaupassa, liikennekaupassa, matkailu- ja ravitsemiskaupassa sekä autokaupassa.

Kommentoi kirjoitusta