Nyt on aika jälleen jokavuotiselle mukavalle ruokamarkkinalle, toisin sanoen Mangsin Tilan Ruokamarkkinoille. Bo på Landet ry järjestää markkinat jo yhdeksännen kerran, tänä vuonna 21.9.–22.09 kello 10.00–16.00.

Tänä vuonna teemana on ” Ilmasto, fiksu ruoka ja hienot suomalaiset raaka-aineet”. Näin julkkiskokki Kenneth Oker-Blom kiteytti asian käydessään tapahtumassa. Paikalla on yli 60 näytteilleasettajaa myymässä lähituotettuja tuotteitaan. Tarjonta on laajaa: muun muassa hereford-, lammas- ja naudanlihaa, kalaa, vietnamilaisittain valmistettua vegetaarista ruokaa, juustoja, erilaisia leivonnaisia, tunnettua näkkileipää Itä-Suomesta, hunajaa, erilaisia juureksia, maissia, sesongin marjoja ja hedelmiä, erilaisia tomaattilajikkeita, kasveja, säilöttyjä tuotteita, hilloja ja mehuja, karamelleja Inkoosta, kahvia ja vohveleita, Scolan ja Ninas Cateringin valmistamia lounaita, Inge Löök tuotteineen, Perunakirja, keppihevosia ja muita käsin tehtyjä tuotteita. Ohjelmana lapsille on hevonen ja kärry, alpakkoja, lampaita ja muita eläimiä sekä yllätyksiä.

Mangsin Tilan Ruokamarkkinat on tunnettu siitä, että siellä voi sekä ostaa että maistaa hyviä tuotteita, viihtyä sekä tavata tuttuja. On paljon myös perheen pienimmille koettavaa ja nähtävää. Viikonloppuna kannattaa ehdottomasti osallistua tähän tapahtumaan, jonna kaikilla on ilmainen sisäänpääsy.