Nyt on mahdollista kerryttää S-ryhmän Bonusta puheluista ja nettikäytöstä, kun käytössäsi on Moi Mobiilin liittymä. Tämä tarjoaa ainutlaatuisen etuuden Moi Mobiilin asiakkaille, sillä se mahdollistaa Bonuksen kertymisen arkipäiväisessä mobiilikäytössä, kuten puheluissa ja internetin käytössä.

Bonuksen kertyminen puheluista

Kun soitat puheluita Moin liittymällä, voit kerryttää Bonusta seuraavasti:

 • Normaalihintaiset puhelut: Bonusta kertyy kotimaassa soitetuista normaalihintaisista puheluista. Tämä tarkoittaa puheluja, jotka on soitettu kotimaisiin matka- ja lankapuhelinliittymiin. Huomioi, että palvelunumerot ja erikoishintaiset puhelut eivät kerrytä Bonusta.

Bonuksen kertyminen nettikäytöstä

Moin liittymän avulla Bonusta kertyy myös nettikäytöstä:

 • Kotimaan datasiirto: Kun käytät internetiä Moin liittymällä Suomessa, kerrytät Bonusta. Tämä kattaa kaikenlaisen datasiirron, kuten verkkosivujen selaamisen, sähköpostien käytön, sosiaalisen median, videoiden katselun ja muun online-toiminnan.

Huomioitavaa Bonuksen kerryttämisessä

 • Ei Bonusta tietyistä palveluista: Huomioi, että Bonusta ei kerry ulkomaan puheluista, palvelunumeroista, roaming-datasta ja muista erikoispalveluista.
 • Laskun maksaminen ajallaan: Jotta Bonusta kertyisi, on tärkeää, että Moille maksetut laskut suoritetaan eräpäivään mennessä.

Näin liityt Moi Mobiiliin ja alat kerryttämään Bonusta

 1. Tee liittymätilaus: Siirry osoitteeseen moi.fi ja valitse itsellesi sopiva liittymä.
 2. Rekisteröidy Mun Moi -palveluun: Liittymän aktivoitumisen jälkeen kirjaudu sisään Mun Moi -asiakasportaaliin.
 3. Liitä S-Etukortti tietoihisi: Mun Moi -palvelussa liitä S-Etukorttisi, jolloin alat automaattisesti kerryttää Bonusta.

Moi Mobiilin liittymän avulla voit siis hyödyntää päivittäisiä puheluja ja internetin käyttöä kerryttämällä Bonusta, joka tuo lisäarvoa S-ryhmän asiakasomistajuuteen.

Miten valitset itsellesi oikean liittymän?

Valitessa oikeaa puhelinliittymää itsellesi, on tärkeää huomioida muutamia keskeisiä tekijöitä, jotka varmistavat, että liittymä vastaa tarpeitasi. Tässä on ohjeita, kuinka valita itsellesi sopivin liittymä:

1. Arvioi käyttötarpeesi

Mieti, kuinka paljon käytät puhelinta ja millaisiin tarkoituksiin. Arvioi muun muassa:

 • Puheluiden määrä: Kuinka usein soitat puheluita ja kestävätkö ne yleensä pitkään?
 • Datan käyttö: Kuinka paljon käytät dataa? Esimerkiksi sosiaalisen median käyttö, verkkosivujen selaaminen, musiikin striimaaminen ja videoiden katselu kuluttavat dataa.
 • Viestien lähetys: Lähetätkö paljon teksti- tai multimediaviestejä?

2. Vertaile hintoja ja paketteja

 • Eri operaattorien tarjoukset: Vertaile eri operaattoreiden liittymätarjouksia. Huomioi kuukausimaksut, puheluiden ja viestien hinnat sekä datan hinta.
 • Liittymätyypit: Onko tarjolla rajattomia paketteja vai maksatko käytön mukaan? Rajattomat liittymät ovat hyvä valinta, jos käytät paljon dataa tai soitat usein.

3. Tarkista verkkoalue ja kuuluvuus

 • Operaattorin verkon laatu alueellasi: Varmista, että operaattorin verkko toimii hyvin alueellasi. Voit tarkistaa operaattorin verkon peittoalueen heidän verkkosivuiltaan tai kysymällä suoraan asiakaspalvelusta.

4. Lisäpalvelut ja joustavuus

 • Lisäpalvelut: Tarjoaako liittymä lisäetuja, kuten ilmaisia viestipalveluita, puheluiden tallennusta tai kansainvälisiä puheluita?
 • Sopimuksen joustavuus: Voitko muuttaa tai irtisanoa sopimuksen helposti, jos tarpeesi muuttuvat?

5. Lue arvosteluja ja kysy suosituksia

 • Käyttäjäkokemukset: Lue arvosteluja ja kysy ystäviltäsi tai perheenjäseniltäsi heidän kokemuksistaan eri operaattoreiden liittymistä.
 • Asiakaspalvelu: Operaattorin asiakaspalvelun laatu on myös tärkeää. Onko asiakaspalvelu saavutettavissa ja auttavainen?

Kun olet huomioinut nämä seikat, sinun on helpompi valita liittymä, joka vastaa parhaiten omaa käyttötarkoitustasi ja budjettiasi. Muista, että sopivin liittymä riippuu yksilöllisistä tarpeistasi ja elämäntyylistäsi.