Nettishoppailu on suositumpaa kuin koskaan aikaisemmin ja nykyään netistä löytyy lähes rajaton tarjonta kaikenlaista shoppailtavaa. Todellinen nettikaupan läpimurto koettiin vuonna 2020, kun koronapandemia pakotti ihmiset sisätiloihin. Mutta nettikaupan suosion taustalla ei ole suinkaan vain tämä, vaan maailma on yksinkertaisesti muuttunut ja digitalisoitunut kovaa vauhtia. Nykyään netissä shoppailevat nekin, jotka eivät koskaan kuvitelleet sitä tekevänsä.

On sanomattakin selvää, että nettikaupanteko tulee koko ajan vaan kasvamaan. Maksutavat ovat kehittyneet, toimitukset helpottuneet ja sivustojen käyttäjäystävällisyys on parantunut huomattavasti. Netissä shoppailuun kuuluu paljon hyviä puolia, mutta yksi parhaista on netin tarjoamat edulliset hinnat. Tämä on mahdollista, koska verkkokaupan kustannukset ovat yleensä paljon pienemmät kuin perinteisessä kivijalkakaupassa.

Mutta miten löytää kaikista parhaimmat tarjoukset ja voiko netissä shoppaillessa oikeasti säästää rahaa? Kokosimme alle muutaman kullanarvoisen vinkin siihen, miten löydät parhaimmat tarjoukset ja teet todellisia säästöjä verkkokaupoissa. Nämä vinkit sopivat niin kokeneelle nettishoppailijalle kuin verkkokauppojen mahdollisuuksiin vasta tutustuvallekin. Nappaa ne talteen ja nauti edullisesti netin loistavasta tarjonnasta!

Verkkokauppojen tarjoussivut ja etukupongit

Monien nettishoppailijoiden mielestä parasta nettishoppailussa on se, että tuotteita saa katsoa ihan omassa rauhassa ilman kiirettä. Voit vaikka syödä samaan aikaan ja netissä et joudu jonottamaan turhaan. Monet verkkokaupat sisältävät oman tarjoussivunsa ja tämä kannattaa aina käydä tsekkaamassa, sieltä saatat löytää myös alekoodeja. Verkkokauppojen alennuskoodeja löytyy monesta muustakin paikasta, ja me opastamme nyt, miten löydät ne netin uumenista.

Ensinnäkin kannattaa rohkeasti lähteä metsästämään alennuskuponkeja. Voit kysyä niitä suoraan verkkokaupan chatissa – kyllä, tämä kuulostaa ehkä toisten mielestä tyhmältä, mutta se toimii! Verkkokaupat eivät aina suoraan ilmoita mahdollisuutta kuponkien saantiin sivuillaan, mutta aina kannattaa yrittää. Eihän siinä ole mitään pahaa, jos haluaa säästää rahaa?

Google avuksi alennuskoodien metsästämiseen

Toinen loistava keino on lähteä suoraan googlettamaan alennuskoodeja ja etukuponkeja. Tämä on loistava keino silloin, kun etsit jotain tiettyä tuotetta tai tuotemerkkiä. Voit kirjoittaa hakukenttään suoraan tarjous/alennuskoodi + kaupan/tuotteen nimen, ja saat hakutuloksiin erilaisia tarjouksia kyseiseen tuotteeseen tai verkkokauppaan. Esimerkiksi monet blogit ja Instagram-tilit voivat sisältää alekoodeja ja erilaisia diilejä. Pystyt myös rajaamaan Google-hakusi vaikka viimeiseen kahteen viikkoon, jolloin löydät todennäköisemmin tuoreita tarjouksia ja voimassa olevia koodeja.

Googlettamalla löydät myös alennuskoodeihin erikoistuneita sivustoja, kuten BonusPanda.com, joiden koko idea perustuu alennuskoodien tarjoamiseen. Nämä sivustot sisältävät usein liudan erilaisia koodeja monenlaisiin verkkokauppoihin aina muodin verkkokaupoista kauneuden ja terveyden, kodin ja sisutuksen tai elektroniikan ja viihteen verkkokauppoihin. Kannattaa tutustua sivustoihin huolella, ja tehdä hieman taustatyötä, jotta löydät ne alekoodisivustot, joissa on tarjolla vain ajantasaisia ja voimassaolevia koodeja.

Seuraa sosiaalista mediaa

Omat suosikit kannattaa myös ottaa seurantaan sosiaalisen median kanavilla. Facebook ja Instagram ovat loistavia paikkoja löytää hyviä tarjouksia. Useimmat verkkokaupat mainostavat kampanjoitaan näiden kanavien kautta ja pääset heti näkemään parhaat tarjoukset heidän sivuillaan. Myös monet bloggaajat ja vaikuttajat tekevät yhteistyötä erilaisten tuotemerkkien kanssa. Kannattaa siis ottaa seurantaan monenlaisia sivuja aina kaupoista vaikuttajiin.

Tarjouksia sesonkien mukaan

Monet verkkokaupat buustaavat markkinointiaan erityisesti eri sesonkien aikaan. Koulunaloitus, kesän alku, joulu ja juhannus ovat varmaan suosituimpia sesonkikohtaisia ajankohtia, joihin on tarjolla lukuisia tarjouksia eri tuotteista. Sesonkiin sidotut tarjoukset ovat täynnä mahtavia etuuksia asiakkaille, ja verkkokaupat ovat yleensäkin varustautuneet näihin ajankohtiin suuremmalla tavaramäärällä. Toisinaan on kannattavaa myös seurata sesongin jälkeisiä tarjouksia, kun esimerkiksi kesän jälkeen kaikenlaisia kesään liittyviä tuotteita myydään poistohinnoin.

Verkkokauppojen tarjoussivut

Verkkokauppojen alennuskoodien lisäksi, niiltä löytyy myös useimmiten oma tarjoussivunsa. Tarjoussivut ovat täynnä tarjoustuotteita, ja niiden joukosta voi tehdä todellisia löytöjä. Yleensä tarjoussivu löytyy verkkokaupan kategorioiden joukosta, mutta toiset kaupat ilmoittavat alennetut hinnat myös suoraan tuotteiden yhteydessä. Kannattaa kuitenkin huomioida, että tarjouksilla on yleensä jokin voimassaoloaika. Joten hyvän tarjouksen osuessa kohdalle ei kannata odotella turhan kauaa, vaan käyttää se, sillä ensi kerralla samaa tarjousta ei välttämättä enää ole tarjolla.

Merkkituotteiden Outlet-shopit

Myös merkkivaatteille löytyy aivan omia Outlet-sivustoja, joista voi tilata huipputuotteita todella edulliseen hintaan. Tarjolla on tänä päivänä lukuisia hyviä vaihtoehtoja Euroopan sisällä, joissa shoppailu on helppoa suomalaisille. Outlet-sivut ovat yleensä todella ainutlaatuisia ja ne voivat sisältää lukuisia huipputuotteita alehinnoin, joihin et tavallisissa kaupoissa törmää. Outlet-shopit tarjoavat usein mahdollisuuden liittyä postituslistalle, jonka avulla saat heti ilmoituksen, kun himoitsemasi tuote tulee tarjolle.

Ota aikaa ja vertaile hintoja parhaimpien tarjousten löytämiseksi

Netissä on todellakin mahdollista säästää paljonkin rahaa, mutta sinun tulee myös olla valmis käyttämään siihen silloin jonkun verran aikaa. On myös hyvä verrata hieman eri kauppoja ennen kuin lähtee shoppailemaan. Voit nimittäin löytää toisesta paikasta paremmat toimitusehdot tai halvemmat lähetykset.

Jo edellä mainitun uutiskirjeen avulla voit saada ennakkotietoa tulevasta kampanjasta, joten älä hötkyile. Ota aikaa, selaa valikoimaa rauhassa ja näin varmistat itsellesi kaikkein parhaimmat hinnat. Nettishoppailu on parhaimmillaan täynnä mahtavia ja edullisia löytöjä, etkä halua enää shoppailla millään muulla tavalla!