Tänään: 24.07.2024

Päätoimittaja

Säästötilit Sweep Bankissa jopa yli 4% korolla

korko, säästäminen, tili

-> artikkeli sisältää mainoslinkin SweepBankin palveluun

Miksi säästää SweepBankin määräaikaistilille?

Jos olet etsimässä sijoitusvaihtoehtoa, joka tarjoaa korkean tuoton minimaalisella riskillä, SweepBankin määräaikaistili on harkinnan arvoinen vaihtoehto. SweepBank tarjoaa jopa 4% vuosikorkoa, joka on huomattavasti markkinoiden keskiarvoa korkeampi. Tämä mahdollistaa säästöjen kasvamisen nopeasti ja tehokkaasti, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon säästäjille.

Lisäksi SweepBankin määräaikaistilin korkea korko on erinomainen tapa suojautua inflaation vaikutuksilta. Kun inflaatio syö säästöjen ostovoimaa, korkea korko voi auttaa pitämään yllä ja jopa kasvattamaan säästöjen arvoa reaalisesti.

Mitä etuja SweepBank tarjoaa?

Säästämällä SweepBankin määräaikaistilille, et hyödy vain huikeasta vuosikorosta, vaan saat myös monia muita etuja. Kaikki nämä edut ovat saatavilla ilman vuosi- tai kuukausimaksua:

  • Määräaikaistili jopa 4% vuosikorolla
  • Säästötili ilman nostorajoituksia 1,4% vuosikorolla
  • Käyttötili 1 %:n vuosikorolla
  • Virtuaalinen SweepBank Mastercard pankkikortti
  • Ostoetuja ja jopa 5% takaisin ostojen arvosta kanta-asiakasohjelman kautta
  • Pankkisovellus, jossa voit hallinoida ja seurata tilejäsi ja ansaita pisteitä Sweep Deals ostoksilla

Turvallisuus on taattu

Säästösi ovat turvassa SweepBankissa, sillä pankki tarjoaa 100 000 euron talletussuojan. Tämä tarkoittaa, että jopa mahdollisimman epätodennäköisessä tapauksessa, kuten pankin kaatumisessa, talletuksesi ovat turvattuja tähän summaan asti.

Lisäksi pankkisovelluksen kehittynyt turvateknologia varmistaa, että voit hallinnoida säästöjäsi ja muita tilejäsi turvallisesti ja huolettomasti.

Ostoedut ja pisteet

SweepBankin kanta-asiakasohjelma tarjoaa ostoetuja ja mahdollisuuden saada jopa 5% takaisin ostojen arvosta. Tämä tarkoittaa, että voit säästää rahaa myös arjen ostoksissa, mikä on erityisen arvokasta, jos haluat maksimoida säästösi ja sijoituksesi tuoton.

Ostoedut eivät ole vain rajoittuneet tiettyihin kauppoihin tai palveluihin, vaan voit hyödyntää niitä monipuolisesti eri toimialoilla.

Helppokäyttöinen pankkisovellus

SweepBankin pankkisovellus on helppokäyttöinen ja intuitiivinen. Sovelluksessa voit seurata säästöjesi ja muiden tilien kehitystä reaaliajassa. Lisäksi voit ansaita pisteitä Sweep Deals ostoksilla, jotka voit muuttaa rahaksi tai hyödyntää erilaisissa tarjouksissa.

Tämä tekee talouden hallinnasta helppoa ja palkitsevaa, kun kaikki tarvittava tieto ja toiminnot ovat saatavilla yhdessä ja samassa sovelluksessa.

Yhteenveto

  1. Huikea 4% vuosikorko määräaikaistilillä
  2. Monipuoliset edut ilman lisämaksuja
  3. 100 000 euron talletussuoja
  4. Kanta-asiakasohjelma ja pankkisovellus lisäarvoa tuomassa

Loppusanat

SweepBankin määräaikaistili tarjoaa poikkeuksellisen korkean vuosikoron lisäksi monia muita etuja, jotka tekevät siitä erinomaisen vaihtoehdon säästämiseen ja sijoittamiseen. Turvallisuus, monipuoliset edut ja käyttäjäystävällinen pankkisovellus tekevät kokemuksesta huolettoman ja tuottoisan.

4 kommenttia artikkeliin ”Säästötilit Sweep Bankissa jopa yli 4% korolla”

Kommentointi on suljettu.