Tänään: 17.07.2024

Päätoimittaja

Sappin sopimus myydä kolme eurooppalaista graafisen paperin tehdasta Aurelius Groupille raukesi

Sappi Limited ilmoitti tänään, että sen aikomus myydä Aurelius Groupille Maastricht Mill Alankomaissa, Stockstadt Mill Saksassa ja Kirkniemi Mill Suomessa ei toteutunut sovitussa sopimusajassa, ja näin ollen sopimus on rauennut.

Sappi sai useilta osapuolilta sitovia tarjouksia näistä kolmesta tehtaasta. Sappin hallitus hyväksyi Aurelius Groupin tarjouksen, joka on monialaisen omaisuudenhoitajaryhmän eurooppalainen yhtiö. Transaktio oli erilaisten vakiosuspensiivisten ehtojen alainen.

Valitettavasti, ja vaikka Sappi teki laajoja ponnisteluja transaktion saattamiseksi päätökseen, osapuolet eivät voineet sopia suspensiiviehtojen täyttämisestä. Siksi transaktio on rauennut. Sappin strateginen fokus pysyy ennallaan, mikä sisältää altistuksen vähentämisen graafisessa paperisegmentissä samalla kun Sappin läsnäoloa laajennetaan pakkaus- ja erikoispaperien, massan ja biomateriaalien segmenteissä

Sappi Limitedin toimitusjohtaja Steve Binnie

Sappi Europe jatkaa kolmen tehtaan hallinnoimista osana kokonaisportfoliotamme varmistaen, että ne jatkavat arvon tuottamista alueelle ja asiakkaille, joille ne toimittavat.

Sappi Europen toimitusjohtaja Marco Eikelenboom