Espoossa hurjan suosion saavuttanut kurssi saapuu Lohjalle, kun Apple Tree Ringette järjestää tytöille matalankynnyksen mahdollisuuden tulla mukaan luistelemaan satumaisella jääprinsessojen teemalla. Samalla lapsi pääsee ohjatussa turvallisessa ympäristössä tutustumaan jäähän ja luisteluun.

Elsa ja Anna luistelu- ja ringettekurssilla lapsi pääsee harjoittelemaan luistelua taikamaailmassa seikkaillen. Kurssilla totutellaan luistimiin sekä luistelun ja lajin alkeisiin hauskojen leikkien merkeissä. Kurssi on myös perheen eri-ikäisille siskoksille loistava tilaisuus harrastaa samaan aikaan. Mukaan tarvitsee vain luistimet, kypärän ja paksummat talvihanskat sekä ulkohousut.

Kurssi järjestetään helmikuussa Lohjan jäähallissa 6.2, 13.2 ja 20.2 klo 10.00–11.00. Paikkoja on rajoitetusti. Huomaathan, että lapsen ei tarvitse etukäteen osata luistella – harjoittelemme yhdessä. Kurssin ohjaajina toimivat Kiekko-Espoo Ringeten ohjaajat.

Kurssin jälkeen lapsilla on mahdollisuus jatkaa Apple Tree Ringeten luistelu- ja ringettekoulussa. Ryhmät ovat alkeisryhmä ja tyttöjen peliryhmä. Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla: ringette.lohja@gmail.com.

Lohjalaisilla tytöillä on nyt mahdollisuus osallistua maksuttomalle kolmen kerran kurssille, jossa harjoitellaan luistelua satumaisella teemalla. Kuvassa Sanni ja Salla Miininen. (Kuva: Merja Hedman)