• Kampanjan kesto: 19.-28.2.
  • JBL Tune 770NC -vastamelukuulokkeet
  • Arvo 129 €
  • Kaupanpäälliset ovat väriltään mustia
  • Toimitus asiakkaille alkaen 1.5.
  • Huom, koskee vain numeronsiirtoja Telialle, ei siis koske uutena avattuja liittymiä

Kattava liittymävalikoima ja upeat edut

Telia tarjoaa laajan valikoiman puhelinliittymiä, jotka vastaavat erilaisiin tarpeisiin. Olit sitten kevyt käyttäjä tai aktiivinen liikkuja, meiltä löytyy juuri sinulle sopiva ratkaisu. Valikoimaamme kuuluvat niin puhe- ja tekstiviestipalvelut kuin runsaat datamäärät, joten voit nauttia surffailusta ja suoratoistopalveluista huoletta.

Ainutlaatuiset edut Telian asiakkaille

Telia haluaa palkita asiakkaitaan. Siirtäessäsi puhelinliittymäsi meille, saat kaupan päälle korkealaatuiset vastamelukuulokkeet. Näin voit nauttia musiikista tai puheluista häiriöttä missä tahansa oletkin. Lisäksi tarjoamme muita etuja, kuten laitealennuksia, bonuspisteitä ja eksklusiivisia tarjouksia.

Luotettava ja nopea verkko

Telian verkko tunnetaan luotettavuudestaan ja nopeudestaan. Kattava peittoalueemme kattaa koko maan, joten voit nauttia vakaasta yhteydestä missä tahansa. Panostamme jatkuvasti verkkomme kehittämiseen, jotta voimme tarjota entistäkin parempaa palvelua ja suorituskykyä.

Ylivertainen asiakaspalvelu

Meille asiakkaan tyytyväisyys on ensisijaisen tärkeää. Siksi tarjoamme asiantuntevaa asiakaspalvelua, joka on aina valmiina auttamaan sinua kaikissa liittymään liittyvissä asioissa. Olipa kyse sitten aktivoinnista, laskutuksesta tai teknisistä kysymyksistä, olemme täällä auttaaksemme sinua.

Vaivaton siirtymäprosessi

Siirtyminen Telialle on helppoa ja vaivatonta. Voit tehdä sen kätevästi verkossa tai vierailemalla lähimmässä Telia Kaupassasi. Me huolehdimme vanhan liittymäsi irtisanomisesta ja uuden liittymäsi aktivoinnista, joten voit keskittyä nauttimaan uusista eduista.

Valitse Telia ja nauti eduista välittömästi

Siirrä puhelinliittymäsi Telialle jo tänään ja saat kaupan päälle laadukkaat vastamelukuulokkeet. Lisäksi saat nauttia monista muista Telian tarjoamista eduista, kuten luotettavasta verkosta ja erinomaisesta asiakaspalvelusta. Valitsemalla Telian voit olla varma, että saat parasta vastinetta rahoillesi ja nautit saumattomasta liittymäkokemuksesta.