Tänään: 18.07.2024

säästäminen ja sijoittaminen

Päätoimittaja

Sijoittaja.fi – jokaisen sijoittajan mahdollinen apuri

etf, sijoittaminen

Sijoittaja.fi on suomalainen sijoittajille suunnattu verkkopalvelu, joka tarjoaa puolueetonta tietoa sijoittamisesta. Sivusto sisältää uutisia, artikkeleita, analyyseja ja erilaisia sijoittajan työkaluja. Sijoittaja360-palvelu kokoaa kaikki sijoittajan työkalut yhteen paikkaan, mahdollistaen omien salkkujen rakentamisen ja uusien sijoitusideoiden löytämisen.

Sijoittaja.fi on perustettu vuonna 2014 ja sen päätoimipaikka sijaitsee Oulussa. Yrityksen palvelut ovat saatavilla sekä yksityis- että ammattisijoittajille ja ne ovat käytettävissä eri päätelaitteilla, joissa on internet-yhteys.

Jos olet kiinnostunut osakesijoittamisesta ja kohteenasi olisivat esimerkiksi neste osake, kempower osake ja vaikka sampo osake, tarjoaa sijoittaja.fi hyödyllistä tietoa sinun omien sijoitusten tueksi.

Palvelut ja työkalut

Sijoittaja.fi tarjoaa jäsenilleen valmiiksi pureskellun datan ja ainutlaatuiset sijoittajan työkalut, jotka helpottavat oman sijoitustyylin mukaisten salkkujen rakentamista. Pisteytysjärjestelmä auttaa osakkeiden ja sijoituskohteiden vertailussa. Taustalla on laaja sijoitustutkimus, pitkä tuotekehitystyö ja tekoälyn tuomat mahdollisuudet.

Palvelu julkaisee jatkuvasti uusia artikkeleita ja sijoitusideoita sekä päivittää markkinaympäristöä ja työkaluja päivittäin. Tämä varmistaa ajankohtaisen tiedon saatavuuden sijoittajille.

Jäsenyydet ja hinnat

Sijoittaja.fi tarjoaa erilaisia jäsenyysvaihtoehtoja:

  • Kuukausijäsenyys: 11,90 €
  • Vuosijäsenyys: 129 €
  • Yritysjäsenyys: 169 € + alv

Jäsenyydet ovat jatkuvia ja ne voi perua milloin vain ennen seuraavan maksukauden alkua. Sijoittaja.fi tarjoaa myös mahdollisuuden kokeilla palvelua ilmaiseksi 14 päivän ajan.

Perustajat

Timo Heikkilä

Timo Heikkilä toimii Sijoittaja.fihallituksen puheenjohtajana ja vastaavana toimittajana. Hänellä on laaja kokemus sijoitus- ja rahoitusalalta, erityisesti osake- ja markkina-analyyseistä sekä ETFä.

Hannu Huuskonen

Hannu Huuskonen on Sijoittaja.fitoimitusjohtaja ja toinen perustaja. Hän on sijoitusalan ammattilainen, jolla on kokemusta muun muassa osake- ja markkinastrategioista sekä ETFä.

Arvot ja riippumattomuus

Sijoittaja.fi korostaa puolueettomuutta ja riippumattomuutta. Palvelu ei tarjoa yksilöllistä sijoitusneuvontaa eikä se ole Finanssivalvonnan valvoma sijoituspalveluyritys. Yrityksen tavoitteena on tarjota sijoittajille ajankohtaista ja luotettavaa tietoa sijoituspäätösten tueksi.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä Sijoittaja.fi on?

Sijoittaja.fi on yksityisten sijoittajien perustama yritys, joka tarjoaa artikkeleita, analyyseja ja sijoittajan työkaluja. Palvelu auttaa sijoittajia tekemään parempia sijoituspäätöksiä oman välittäjän kautta.

Paljonko Sijoittaja.fi maksaa?

Sijoittaja.fijäsenyydet ovat:

  • Kuukausimaksu: 11,90 €
  • Vuosijäsenyys: 129 €
  • Yritysjäsenyys: 169 € + alv

Miten voin perua tilauksen?

Tilaus voidaan peruuttaa helposti kirjautumalla sivustolle ja siirtymällä Tilauksen hallinta -sivulle. Tilaus päättyy perumisen jälkeen maksetun maksukauden päättyessä.

Kenelle Sijoittaja.fi sopii?

Sijoittaja.fi sopii sijoittajille, jotka haluavat säästää aikaa ja rahaa. Palvelu tarjoaa kattavan käsityksen sijoitusmarkkinoista ja mahdollistaa uusien sijoitusideoiden löytämisen sekä omien sijoitusstrategioiden testaamisen.