Vuonna 2024 autoharrastajien kesäkausi potkaistaan käyntiin aivan Lohjan keskustassa Aurlahden rantakentällä. Ohjelmassa on laaja kattaus, kymmenittäin tapahtumaan ksäin poimittuja erittäin hienoja harrasteautoja, alan yrityksiä, DJ:n säestämää tunnelmaa sekä burgereita ja kahvia! Lisää nähtävää löytyy aivan tapahtuma-alueen välittömästä läheisyydestä harrasteautoille varatulta pysäköintialueelta.

– Autot ja ystävät kuuluvat yhteen. MLV Summer Meet ’24 on rento tapa nauttia autoharrastuksesta uusien ja vanhojen ystävien kanssa. Kuvittele kaunis kesäsunnuntai, DJ soittelemassa hyvää musiikkia, kädessä kahvia ja pikkusuolaista sekä ympärillä kaikki mukavimmat kaverisi – sekä uudet että vanhat! Onko parempaa tapaa nauttia kesästä? Ei meidänkään mielestä, yksi tapahtuman järjestäjä ja MLV:n perustaja Matti Tirronen visioi.

– MLV:n tapahtumia on järjestetty jo lähes kokonaisen vuosikymmenen ajan ja nyt toista kertaa Aurlahdessa järjestettävä tapahtuma kerää yhteen kaikki autoista ja autoharrastuksesta kiinnostuneet. Tapahtuma sopii erinomaisesti koko perheelle rennon tunnelmansa johdosta ja nähtävää riittää kaikille vauvasta vaariin. Sääennuste vaikuttaa myös erittäin lupaavalta, joten tapahtumasta pääsee nauttimaan erinomaisen kivassa kesäisessä kelissä. Tapahtumasta löydät myös MLV-Shopin, josta tuotteita ostamalla olet mukana luomassa suomalaista autokulttuuria!

Tapahtuman yleisöportit avataan kello 14. Sisäänpääsymaksu on ennakkoon 11,50 euroa henkilöltä ja portilta 15,00 euroa henkilöltä. Alle 12-vuotiaat lapset pääsevät tapahtumaan ilmaiseksi vanhemman seurassa. Liput hankit ennakkoon edullisemmin Tiketistä. Ennakkoliput tarkistetaan tapahtuman portilla. Maksuvälineenä portilla käteinen sekä yleisimmät pankkikortit. Tapahtuma päättyy kello 18:00.

Kaikki tapahtuman lisätiedot ja liput osoitteessa www.maailmanlopunvehkeet.fi