Suur-Seudun Osuuskaupan 120-vuotisjuhlavuosi huipentui täyssähköauton arvontaan

Suur-Seudun Osuuskaupan vuosi 2023 oli täynnä erilaisia tapahtumia ja tempauksia, ja juhlahumu huipentui, kun kaikkien S-Etukortilla bonusostoksensa maksaneiden SSO:n asiakasomistajien kesken arvottiin Huyndai Kona electric -täyssähköauto. Onnellinen voittaja löytyi Vihdin Nummelasta ja auto luovutettiin voitostaan iloitsevalle Mika Mieloselle 23.1. Prisma Nummelassa.

Viime vuosi oli osuuskaupalle erityinen, kun se juhli 120-vuotista taivaltaan. SSO:n juurethan löytyvät Salon Hajalasta, jonne perustettiin Salon seutukunnan ensimmäinen kauppa vuonna 1903. Näistä vuosikymmenistä on kuljettu pitkä ja muutosten siivittämä matka yhdessä oman alueen asukkaiden kanssa.

–SSO:n juuret ovat vahvasti kotiseudulla ja olemme yhdessä alueen asukkaiden kanssa kehittäneet palvelujamme ja tehneet omasta seudustamme parempaa paikkaa elää. Juhlavuoteemme mahtui paljon tapahtumia ja hienoja asiakaskohtaamisia. Avasimme mm. uuden ekologisen Sale-yksikön Lohjan Hiidensalmelle, PP-auton sähköautoihin erikoistuneen vaihtoautoliikkeen Raisioon, ja digitaalisen markkinapaikkamme Estradi-kyläkaupan. Lisäksi jaoimme Kannustajat-ohjelman kautta asiakasomistajien antamien äänten perusteella 60 000 euroa tukea paikallisille seuroille ja toimijoille, uudistimme marketyksiköitämme sekä saimme hienoa tunnustusta työstämme työntekijäymmärryksen ja työn merkityksellisyyden eteen, kertoo SSO:n toimitusjohtaja Tapio Finér.  Asiakkaat saivat kuukausittain nauttia myös huikeista arvonnoista, joissa palkintoina oli mm. hauskoja ostoskärryralleja marketeissa, älypuhelin ja Smart TV.