Suur-Seudun Osuuskauppa SSO on panostanut vuoden 2023 aikana vahvasti sähköiseen liikkumiseen laajentaen ABC-latausasemien verkostoa määrätietoisesti. Uusia ABC-latausasemia on avattu Sale Saukkolaan, Sale Hiidensalmelle, ABC Lohjalle, ABC Piihoville, S-market Tynninharjulle, S-market Tupuriin ja S-market Kemiöön. Verkosto jatkaa kasvuaan vuoden alusta Prisma Nummelan ja Prisma Halikon asemilla, sekä myöhemmin S-market Vihdin, Prisma Lohjan ja Sale Nummelan latausasemilla.

Yhteiskuntamme siirtyessä jatkuvasti kohti vihreämpää liikkumista, Suur-Seudun Osuuskauppa SSO on panostanut vahvasti ABC-latausasemien verkoston laajentamiseen. Vuoden 2023 aikana on avattu seitsemän teho- tai suurteholatausasemaa.

”Haluamme olla oman seutumme edelläkävijänä kestävän kehityksen liikkuvuuden tarjoajana ja kasvattaa latausverkostoamme kattamaan koko toimialueemme mahdollisimman laajasti”, kertoo SSO:n liikennekaupan toimialajohtaja Heikki Vottonen ja jatkaa ”asiakkaidemme toiveena ja tarpeena on nimenomaan ollut saada nopeaa suurteho-, tai teholatausta sujuvan matkanteon varmistamiseksi. On hienoa saada vastata asiakkaiden toiveisiin tarjoamalla näin laajan latausverkoston sähköautoileville asiakkaille.”

ABC-latausasemalla lataaminen tapahtuu kätevästi ABC-mobiililla, joka on erittäin helppokäyttöinen ja toimintavarma. Applikaatiosta on helppo seurata lataamisen edistymistä vaikkapa kauppareissun tai muun asioinnin lomassa. ABC-mobiilin voit ladata maksutta omasta sovelluskaupastasi. SSO:n ABC-liikenneasemilta löytyy myös eri yhteistyökumppanien kanssa toteutettuja latausasemia, mm. Tesla ja Recharge, jotka toimivat heidän omilla sovelluksillaan. Lisäksi Prismoista ja kauppakeskus Lohesta löytyvät Plugit-sovelluksella toimivat peruslatausasemat.

Vastuullisuus on yksi SSO:n arvoista ja haluamme tukea päästötöntä liikennettä laajentamalla ABC-latausasemien verkostoa myös tulevien vuosien aikana. Tammikuussa 2024 avautuvat latausasemat Prisma Nummelaan ja Halikkoon, ja keväällä Prisma Lohjalle sekä S-market Vihtiin. Syksyllä vuorossa on vielä uuden Sale Nummelan yhteyteen tuleva ABC-latausasema.

ABC-latausverkosto kasvaa jatkuvasti usean osuuskaupan alueella ja ajantasaisen tiedon latausverkostosta voi tarkistaa esimerkiksi ABC-lataajat Facebook-ryhmästä tai ABC-mobiilista.